Till salu inom: ”

ace king husvagn säljes

Tidigare annonser till salu

Fin och välhållen gammal husvagn. Inga fuktskador. Besiktigad tom 2012-08-31 Inomhusförvarad. Längd 6,0m, totalvikt (skattevikt) 1080 kg. Mycket välhållen på både ut- och insidan, men den skulle bli toppfräsch med nya dynor. Ny gastub (fulltankad) och reduktionsventil.
Säljer nu våran husvagn eftersom jag är i behov av bil istället. Det är en "ACE KING". Den är kanon om man letar första vagn och underbar att dra efter bilen. Jag kan tänka mig att byta mot mindre bil, men den skall vara bes och skattat. Ring efter 16:00 helst.
ACE KING Årsmodell 1974 Längd 6,10 bredd 2,7 Vikt 900 + 200 last. Nött av tiden men fullt fungerande. Nostalgi vagn. Två bord ett i varje ända av vagnen som båda kan bäddas ner. Utrustning värme gasol, kylskåp gasol o el drift. gasol spis 3 lågor, el platta. Porta- porti cykelställ Förtält Isabella orginal åttakantigt samt ett "vintertält". Pris 3 500kr obesiktigad 4 500 besiktigad
Ace King -68 Längd 5.85 Totalvikt 1060 kg Bruksskick Förtält (köptes för 3 år sedan) Tältmatta 2 år gamla däck Besiktigad i sommar.
Större mycket charmig veteranvagn. Kan användas som den är, vi har haft den som semestervagn i två år, men den är i behov av lite omvårdnad. Värme, kyl och spis fungerar bra, dock följer inte gasolflaska med. Den är skattad och inte avställd, men obesiktigad. När besiktningen gick ut i somras så blev det inte av, vi köpte en större vagn istället.