Till salu inom: ”

acacia plattor säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min fina trall för billig peng! Brunoljad acacia 30 cm * 30 cm. För tex balkong, uterum eller badrum. Undersida av plast för enkel och snabb montering. 4 st räcker till 0,36 kvm. Har använts 2 år. Olja dem lite så är de i nyskick. Vissa av plattorna är helt oanvända. Köpt på Clas Ohlson. Om du vill ha alla kan vi bestämma ett bra paketpris till dig. Säljer dem för 10 kr st. (dvs mer än halva priset för vad de kostade som nya).
Nu har vi äntligen trätrall i lager. 11 plattor a 30x30 xm = 0,99 kvm 5 plattor per kartong. Passar i många miljöer. Förnya ditt balkonggolv eller fräscha upp bastugolvet. Material Acacia trä/plast Producerat i träslag Acacia på botten av återvunnen plast. Mycket enkelt att lägga med hjälp av iläggssystem. Läggs med fördel inomhus och utomhus på ytor med tak. Levereras inoljat i linolja. Bör oljas omgående samt ytterligare någon gång beroende på användnings område. Pris kartong 149:- Vid köp av 10 krt osv 119:- / kartong
Helt nytt golv i paket som jag fick över efter renovering. 34kvm och plattorna är 50x50 och är väldigt lätt att lägga. Golvet är för tvättstuga, källare, altan, båt, då det är fukttåligt. Nypriset är 395kr kvm och jag säljer det för 250kr kvm eller billigare vid köp av hela partiet.
Hej vill sälja ca 40 st plattor plus smådelar Har varit på balkong. Bör slipas upp
Acacia plattor 30*30. 52st + några spillbitar. Jättebra skick.