Till salu inom: ”

ac kompressor volvo v70 nytt lager säljes

Tidigare annonser till salu

Volvo V70 2.4 Manuell. Säljes p.g.a tjänstebil. Inget maskinellt fel på bilen. Besiktad innan sommaren utan anmärkning. Bilens första ägare var ett företag där den användes som pendlingsbil mellan olika byggen. Den andra ägaren var mina föräldrar som har kört ca 26000 väldigt lugna mil med den på knappt 10 år. Bilen har pendlats med till arbete på annan ort och använts dagligen. Bilen har alltid lämnats in på service och reparationer, inget sönderskruvat eller ej underhållet. Pappa har alltid brytt sig om bilen och tagit väl hand om den. När han nu valde att köpa en ny bil efter 10 år så frågade han mig om jag ville ta över den för mamma tycker så mycket om den och ville ha den i familjen sa hon. Nu har jag bara haft bilen i några månader, men jag vart erbjuden tjänstebil med ett förmånligt avtal så jag måste tyvärr sälja bilen. Bilen är en Volvo V70 2,4 bensin: Manuell växellåda Klimatanläggning med zon system CD spelare Radio Halvskinn Nya vinterdäck på 15'' plåt Nya sommardäck på 15'' lättmetall fälg. Blackline edition. Mätaren har just slagit över 30000 mil. Saker som nyligen är bytta: Stötdämpare runt om Handbroms AC kompressor är helt ny Kopplingen är ny Vinterhjulen är nya Div. lager och stag i framvagnen är bytta om framhjulsinställning är gjort. Nya bromsskivor Nya bromsok. Skriver som alla andra att jag säkert har glömt något. Men ring mig gärna om det är några frågor. Har kvitton på massa mera saker allt från luftmassemätare till slangar och drivknutar mm. Men dem är från 2009-2010. Jag måste inte sälja bilen. Så jag vill inte ha bud på 4000-5000 kr. Absolut BVSA men då ska det vara en snabb affär och det ska inte prutas t.ex. 10000 kr. Ring så kommer vi fram till något. mvh/Joakim Johansson
Tja Har en volvo 855 som jag måste bli av med för att jag har för många bilar på gården och är i behov av pengar. Bilen är nybesiktad och skattad. Går bra i motor och låda. Kamremen i bra skick. Mycket bytt på bilen: 2 tum avgassystem från V70 nästan nytt Nya bromsskivor bak Nya bromsklossar bak Nya handbromsbackar bak Nya broms OK bak Nya torkarblad runt om Ny Rotor Nytt fördelarlock Nya tändstift Ny övre motorkudde Ny multirem Olja 0/30 longlife Olje filter Beggad kamaxellägessensor Beggad huvudbromscylinder Allt som allt har detta kostat mig 7400 kr Det ända negativa på bilen: Ett litet rost hål i vänster framskärm En drivknut knackar lite Och lagret i AC kompressorn är slut men en rem kan fås med för att koppla förbi den. Ring för mer info Med vänlig hälsning Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ac kompressor med nytt lager i magnetkopplingen,mer info finns om så önskas,(mil,år,mm) Passar V70. Pris:1500kr. Kan skickas om köparen betalar. Nås endast på telefon! Rickard 070-7206489.
V70 GLT 165hk Automat. Svensksåld. 19158,6 mil. Nybesiktad till 2014-11-30. Kamrem bytt vid 13500mil. Komplett ifylld servicebok, senast servad vid 18702mil. Djur och rök fri. Airbag förare. SIPS. ABS bromsar. Anti sladd. Anti spinn. Takrails. Servostyrning. Farthållare. Nytt batteri från i somras. Klimatanläggning/ACC. Stolsvärme fram och bak. Halvskinn. Fjärrstyrt c-lås. Larm. Dimljus fram, båda fungerande. Elmanövrerade och eluppvärmda speglar båda sidor. Fönsterhissar fram och bak. Dragkrok. Orginal CD/kasett radio. Färddator, yttertemperaturmätare. Motorvärmare med kupé värmar uttag. 2x nycklar 1x larmdosa. Bilen hade bensinvärmare någon gång tidigare men någon tidigare ägare har av okänd anledning plockat bort själva värmaren, displayen, alla kablar och slangar finns dock kvar så går att koppla in en ny om man vill eller har en liggandes. Nya K-stag/stabilisatorstag båda sidor bytta förra veckan. Båda styrlederna bytta på Volvo, då gjordes även en 4 hjulsinställning. Ac kompressorn om shimsad 2010. Nyrenoverad kabelmatta mellan kaross och baklucka (Vanligt med skadade/avbrott på kablar på kombi modellerna). Nyrenoverad bakrutetorkarlänkage och lager. Nytt torkarblad bak, bytt idag 11/05 Vinterdäck: Gislaveds friktionsdäck sitter på bilen med bra mönster. Sommardäck Kumho på volvo 15" orginal alu fälg med väldigt bra mönster. Bilen redo för vintern! Pris 19,500kr. Ev prutning sker på plats och ej över telefon! Går bra att ringa mellan 06:00-21:00 varje dag, kollar mailen ofta så går bra att maila när som. Bilen står i Tumba söder om stockholm. Bilen kvar så länge annonsen är kvar. Ring eller maila vid intresse eller frågor, fler bilder kan mailas om så önskas. Sökord, V70, familjebil,vinterbil, V70 GLT.
Volvo 850 T-5 R säljes, info följer nedan: *Besiktad till 2014-05-31. *Skattad till Juni 2014. *Sommardäck som bara gått halva denna sommaren på orginal 17" R-fälgar. *Vinterdäck (dubbfria) på orginal 16" turbofälgar, dessa går minst en vinter till! *Bilen har all utrustning som en R skall ha, d.v.s. Fullt utrustad! Tyvärr så slutade AC:n att fungera förre veckan, lagret i remhjulet på AC-komressorn har skurit, för tillfället sitter det en kortare multirem så att AC.kompressorn är bortkopplad. *Bilen går mycket bra i motor och låda då motorn blev hel-renoverad precis innan jag köpte bilen för nått år sedan (jag känner de två föregående ägarna så jag vet att de blivit seriöst gjort) Samtidigt som motorn renoverades så gick de igenom växellådan, bytte kopplingen samt kamremmen. *Inga missljud i bilen trots milen. *Bilen är servad med kvalitets olja och filter för ca 20 mil sedan *I sommras monterades nya sänkfjädrar (60-40) med tillhörande stötdämpare då de gamla hade gjort sitt. OBS! Bilen är inte stötig! Utan bara stadig. *Bilen har även Helt nya framlysen, dimljus fram, blinkers och så vidare, det sitter även V70 bakljus på bilen även dessa är i bra skick. *Mycket nytt och bytt på bilen! Jag kommer inte ihåg allt men kvitton finns på det mesta! *Dock så finns det små fläckar rost framför bakhjulen. Även förarstolen är lite sliten i mockan i insteget, annars är inredningen i bra skick. Pris: 25.000:- Priset är satt efter miltal och de defeckter som bilen har, d.v.s. AC:n och den lilla rost som finns. Kan tänka mig byten men då skall det vara till stor fördel för mig då jag helst vill sälja! Inressanta byten: Samtliga byten skall vara besiktade och helst skattade! V70 XC manuell -04 och uppåt. Audi S6 V8 manuell. Cheva Pickup V8 Gärna skattebefriad diesel. BMW 540 manuell. Fungerande Traktorgrävare med skopa fram och grävagg bak! Tel: 0733224123 MVH Martin.