Till salu inom: ”

ac anläggning splendid clima 12 säljes

Tidigare annonser till salu

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns idag på 40 orter i Sverige samt i Manchester – Storbritannien och Oslo – Norge. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Vår kund är ett väletablerat byggföretag som finns representerat över hela landet. Som anställd hos det aktuella företaget blir du en del av ett öppet företagsklimat där man satsar stort på personalvård och kompetensutveckling för att engagera och utveckla medarbetarna. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Uniflex ansvarar för rekryteringen men du kommer att bli direkt anställd av företaget. Som utsättare/mätningsingenjör för anläggning ansvarar du för projektets övergripande mätningsarbete. Arbetet innefattar bland annat utsättning, inmätning, måttkontroller, ritningsgranskning och hantering av kontroll-, mät- och provningsutrustning. I din roll som utsättare har du ett nära samarbete med flera nyckelpersoner på företaget som t.ex. platschef och övriga tjänstemän i produktion.
Nu söker vi en platschef inom mark och anläggning till vår kund i Jönköping! Vår kund arbetar med markarbeten, vägarbeten och anläggningsarbeten. De arbetar med allt från små trädgårdsanläggningar till broar, vägar, VA-anläggningar och allehanda markarbeten. Deras målsättning är att förena det mindre företagets smidighet med det större företagets resurser. Detta uppnår de genom en smidig organisation, kompetent personal och bra utrustning. Omfattning: Heltid, tillsvidare Du är utbildad ingenjör inom mark och anläggning eller har motsvarande erfarenhet.
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär projekt planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffning av resurser. Till din hjälp har du mycket kompetenta arbetsledare och yrkesarbetare. Personliga egenskaper Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och har flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från bygg och anläggning. Du är en god problemlösare och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Vår kund erbjuder: Tjänsten är tillsvidare med provanställning om sex månader. Individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten är placerad i Kiruna. Vår kund är ett stort företag som erbjuder ett intressant arbete och satsar kontinuerligt på kompetensutveckling. Välkommen att ringa Carina Fors, Affärsområdeschef 0980-310 490 för mer information.
Vi söker nu, för vår kunds räkning, arbetsvillig extrapersonal till anläggningsarbete. Vår kund är ett väletablerat företag inom gräv och anläggning. Kunden arbetar främst med schaktning i samband med nybyggnad, till exempel husgrunder, avloppsanläggningar och finplanering. Kunden utför även dränering runt befintliga byggnader, anläggning av vägar samt vägdikning. Omfattning: Vid behov. De är meriterande men inget krav om du har tidigare erfarenhet av gräv- eller anläggningsarbete.