Till salu inom: ”

abus moped mc lås kedja 110cm hänglås abloy klass 3 säljes

Tidigare annonser till salu

Abus Granit Extreme Plus 59 2 nycklar, använt ett fåtal gånger, 140 cm långt Ett kättinglås som vid korrekt användning ger världens högsta säkerhet för din motorcykel, samtidigt som det är smidigt, flexibelt och enkelt att använda. Låset är 140 cm långt och består av en 12 mm sexkantskätting samt ett helt unikt POWERLINK låshus utan lösa delar, vilket gör det enkelt att låsa med en hand. Flexibelt nylonhölje som gör låset mycket lätt att förvara och skyddar motorcykeln mot repor. ABUS X-Plus Cylinder med över 1.000.000 nyckelkombinationer gör låset dyrksäkert. Det är helt okänsligt mot domkrafter, bultsaxar och angrepp med kolsyra eller liknande. Extrema testvärden som överträffar alla låskrav. Godkänt för MC och moped.
Nu säljer jag makens moppe, en jättesnygg Baotian Ghost! Knappt körd (30 mil) till och med gummiflärparna är kvar på däcken! Ghosten är otrimmad. Köptes på kopenscooter.se, inkörd och i toppskick. Alla tillbehör är i nyskick, inga repor eller smuts. Allt fungerar självklart utan problem. Endast seriösa köpare! Priset är prutat och klart! Det här är ett perfekt KOMPLETT paket! Moped, hjälm, lås och packbox. Med andra ord det du behöver för att åka iväg direkt efter slutförd affär Hjälmen är svart och i storlek XL. Moped: Baotian Ghost Svart/röd nypris 11 995 kr. Lås: Abus City Chain X-Plus nypris 1 499 kr Hjälm : Masu LS2 Helvisir nypris 1 199 kr. Packbox: Masu packbox Quick-release 30L nypris 649 kr Totalt nypris 15 492 kr (vilket i sig är ett bra pris). Ni kan läsa mer om moppen och tillbehören här: http://mattiashandley.se/eu-moped-baotian-ghost-2-takt-med-hjalm-las-packbox-saljes-for-8-000-kr/ Som ni ser så säljer jag den 500 kr BILLGARE än maken!!!
Säljer nu min Yamaha Slider 2010 som rullat ca 670mil i min ägo då jag är den enda ägaren. Mopeden är i kanonskick och är helt orörd motormässigt. Mopeden har aldrig varit trimmad eller haft några problem vilket gjort att den är helt original. Mopeden är köpt och servad på Yamaha Center i Umeå dock så finns inga service papper kvar. Hastighetsmätaren har dock drabbats av imma vilket är ett vanligt fel hos slider i allmänhet. Detta är en lätt åtgärd att fixa om behovet finns. På bild nr 2 visas vänster baklykta som fått en liten smäll dock så är det endast ytterglaset som tagit skada, likaså är detta en enkel åtgärd då man endast behöver köpa nytt glas på Yamaha Center för ca 50kr. Låset är ett skivbromslås av märket Abus