Till salu inom: ”

abus granit quick 37 60 säljes

Tidigare annonser till salu

ABUS GRANIT quick 37/60, endast 1 nyckel
Startar lätt, ej trimmad, fint skick. Endast 286 mil. Hastighetsmätare ur funktion, för övrigt är mopeden ok. En ägare. Pris inkl. godkänd lås ABU MC-lås ABUS GranitQuick 37/60, värde 800kr. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kawasaki Z750 ABS Mätarställning: 456 mil Den har "Urban edition"-paketet de sålde 2010, paketet innebär: Akrapovic slipon, vitlackad sadelkuts, underkåpa, vita fälgringar och tankskydd. Utöver det paketet har den K&N-luftfilter, liten skylthållare och så sitter det en Power Commander 5 i den som just nu är omappad, den gör alltså inget alls. Köpte Power Commandern för att jag trodde jag behövde den men det visade sig att det gjorde jag inte. Den fick sitta kvar ändå så nu följer den med vilket är bra om du vill mappa om den. Eftersom jag inte ska köpa någon ny hoj kan jag skicka med två fina klass 3-lås (om du inte prutar alldeles för mycket). Abus Granit Quick - skivbromslås Abus 37/60 - kätting med hänglås Ett MC-överdrag för vinterförvaring ingår. Hinner jag inte byta olja innan köp skickar jag med 4L sådan också. Dessutom ingår rengöringmedel och olja till luftfiltret. Alla originaldelar finns förstås kvar t ex ljuddämpare och bakre sadel. För provkörning gäller följande: Handpenning och så tar jag hand om ditt körkort.
MC-lås, ABUS Granit Quick 37/60 i mycket bra skick. Låset Kan skickas. Nypris: 800 kr, mitt pris: 490 kr! Maila vid intresse.
ABUS Granit Quick 37/60 Godkänt av SSF Fullt komplett med 2 Nycklar Väska Nyckelhållare Kodnyckel Kontakt endast via telefon NYPRIS : 899 :- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.