Till salu inom: ”

abu caster duett zoom 1 o 2 oanvänt påse toppar säljes

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 38, dam Helt nya i orginalkartong oanvända NIKE Zoom Vomero +6 women 2011. Löparskor men lika sköna att ha till promenader eller till vardags. Beställda från England men tyvärr fel storlek. Säljer dom nu för precis det jag köpte dom för 1000 kr. Kostar som billigast i Sverige 1600 kr på internet med frakt. Färgen är lila, grå och vit, jättefina! Strl UK 5 EUR 38,5. Ring om ni vill komma och prova1 000:-
Säljer en oanvänd Fujifilm s8000fd kamera som köptes till en hobby som aldrig har blivit av. Med hjälp av denna kamera kan du ta panoramabilder, ansiktsdetektion, motivavkänning, följfokus, blinkvarning och smile detection. 17x zoom och en bra kvalité video. Du får även en fin Lowepro väska som är lätt, smidig och skyddande för kamerahus med monterat litet till mellanstort zoomobjektiv (värde 500 kr!). USB kabel till TV och dator medföljer. Mejla och skriv ditt tel nummer så hör jag av mig.
Skor, stl. 39, dam Säljer ett par snygga mörklila löparskor av märket Nike, modell Zoom Structure +16, vilka är årets modell. Skorna är helt oanvända, skolåda finns. Säljes pga fel storlek Nypris: 1500 kr på löplabbet Säljes för: 800 kr Köparen hämtar skorna, eller betalar för ev. frakt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Måttbeställda duetter och rullgardiner. Allt oanvänt och i förpackning. Riktigt bra kvalitet av märket Kadeco. 2 x linfärgade duetter (på bild) 173,5cm breda x 157cm höga Pris: 900kr/st (nypris 3500kr/st) 1 x mörkläggande duette, blå 110cm bred x 150cm hög Pris: 400kr (nypris 2000kr) 2 x vita rullgardiner med kulkedja i rostfritt stål. Ej mörkläggande. Pris: 400kr/st (nypris 2000kr) Skickar gärna bilder på mörkläggande duetten och rullgardinerna om det finns intresse. "Tack vare det dubbla vävlagret på duette plisséer så uppstår det en luftficka som fungerar som extra värme/ kallras -skydd.Detta gör att man skyddar extra effektivt mot infallande värme sommartid samtidigt som man får extra bra isolering och minskar värmeförlust på vinterhalvåret. Linan löper i gardinen, så det blir inga hål som på en enkel plissé gardin."
Hej, säljer ett oanvänt, snyggt och stilrent Hafa Duett spegel-badrumsskåp pga det inte fick plats i vårt lilla badrum tyvärr. Ca 60 cm brett. Överbelysning med 230V-uttag samt lysknapp. Bra att veta är att vår son lyckats leka med lampan som sitter ovan skåpet så den är lös, tror att det går att fixa av händig person. Finns att hämta på Söder, SoFo. /Christian