Till salu inom: ”

abu cardinal 757 garcia en lite större säljes

Tidigare annonser till salu

Hej jag är en skötsam och rökfri tjej som är 27 år. Jag ska flytta isär från min sambo, nu bor vi i en bostadsrätt på Norrstrand. Jag studerar andra året på ekonomiprogrammet på Karlstad universitet samt jobbar extra på helger, jag har även fast sommarjobb. Jag skulle vilja ha en 1:a på 30kvm eller större omöblerad. Gärna i områden Norrstrand, Sundsta, Haga men allt är intrresant.Jag har en liten hund, en mops på 3 år som kommer bo mestadels med mig men han gör inget väsen av sig och tuggar inte på grejer. Jag kan flytta in på en gång. Mvh Lisa
Hej Det är med sorg i hjärtat som jag nu måste flytta från min fina stora fräscha 2:a som ligger centralt på torpa nära till matbutiken ica. Två stora ljusa rum och kök, nymålat och tapetserat överallt, Nykaklat badrum och med fiskebensparketgolv i vardagsrummet och sovrummet. finns balkong och hiss, och tvättstuga nere i källaren.Finns extra utrymme i köket om man tex vill ha ett litet kontor lr datarum. Önskar att byta mot en fräsch 3:a som är större än vad jag har nu pga tillökning i familjen, gärna på torpaområdet lr liljeholmen måste ha balkong. Endast BYTE.
Bra första bil eller pendlar bil... Bes för ca en månad sedan, men ska förmodligen in igen pga besiktningsperioden. Vet dock ej detta. Men ska ju inte vara några problem med tanke på att den har varit inne nyss. Skattad fram till april. SoV-däck, (Alu-fälg samtliga) S-däcken 16" är nya för säsongen. V-däck 14" bra mönster ca6mm med 70-75% kvar av dubbel. Kanonfin invändigt, som ny... Lika så under huven. Lite rost på framförallt vä-skärmkant bak. Annars fin. Går bra i låda och motor. Gärna byte mot en större kombikupe alt mindre kombibil och gärna med lite flås under huven. Skall helst vara bes och skattad men lite fix inga hinder eller ev 2or ifrån bes. Allt är diskutabelt. :) Pris vid ett ev köp får diskuteras, byte i första hand. REGNR. FSA381 Mailkontakt i första hand.
ABU CARDINAL 757.(GARCIA)EN LITE STÖRRE HASPELRULLE(=