Till salu inom: ”

abu ambassadeur 6600 c3 ld level drag säljes

Tidigare annonser till salu

Nu rensar jag ut sådant som inte använts på länge, eller inte alls. Större delen av min fiskeutrustning tilhör den senare kategorin... Säljer en väska med många fack i locket och större fack när man öppnar den. Se bild. 800 kronor för rubbet - det mesta helt nytt. Har också en ABU grön fiskeväska med en massa drag (lite mindre än de som visas här) och annat smått och gott. 700 kronor. Bild kan ordnas. Må det nappa! Snälla skicka inte prutmail.
Är nu dags att sälja mina 126st fiskedrag med 3st fiskeset pga att jag endast flugfiskar! detta är en komplett uppsättning av allt man kan tänkas behöva. drag från bla. Westins jätte, rapala, hansen, vibrax, abu mm. NYPRIS på endast dragen är ca 7000:- Följer även med 3st färdiga fiskeset: jiggspö med okuma rulle, vertikalspö med abu ambassadeur pro rocket 4500cs rulle, D.A.M jerkspö med lågprofilsrulle (behöver smörjas) Allt säljes i ett paketpris 3000:- Detta är en perfekt Julklapp till den fiskeintresserade eller den inbitne sportfiskaren. Kan fraktas med jag ansvarar då inte över postens hantering. Maila gärna pga oregelbundna arbetstider. Är annonsen kvar är grejjerna det också!
Hej! Har ett komplett set för jerkfiske till salu innehållandes: Spö: BFT Piglett 2 6,6' Rulle: ABU Garcia Ambassadeur TGC 6001C Drag: 9 "wobblers" och 3 "jiggar" inkl. förvaringslåda Extra: Väska för drag och utrustning samt lite extra lina; Firewire etc. Allting är VÄLDIGT sparsamt använd och säljes enbart pga. tidsbrist och nya prioriteringar här i livet. Nypris för detta set låg vid tillfället på +3000 kr, ge mig 1500 i näven prutat och klart så har vi en deal. Hämtas i centrala Kristianstad. Nås lättast via sms.
Abu Ambassadeur 6600 C3 LD Level Drag
Abu Ambassadeur 6600 C3 LD Level Drag