Till salu inom: ”

abstrakta grupptavlor säljes

Tidigare annonser till salu

OBS! Just nu har vi julkampanj på hela sortimentet! Handla nu och betala i slutet av Januari! En snygg oljemålning uppdelad i 3st delar. Tavlan är uppspänd på en ram av trä. Mått: 50cm x 70cm x3 Köp tavlan med Klarna faktura eller Visa/Mastercard direkt på www.svetrend.se och få den levererad till din dörr inom 2-4 arbetsdagar. Ta även en titt på våra andra produkter. Välkommen!
*FRI FRAKT hela december hos svetrend.se (gäller ej tunga produkter på pall). Betala först i slutet av januari! Besök www.svetrend.se för massor av heminredning!* En snygg canvasmålning uppdelad i fyra delar. Tavlan är handmålad och duken sitter på en ram av trä. Mått: 30x90cm x4st Köp tavlan med Klarna faktura eller Visa/Mastercard direkt på www.svetrend.se och få den levererad till din dörr inom 2-4 arbetsdagar. Ta även en titt på våra andra produkter. Välkommen!
OBS! Just nu har vi julkampanj på hela sortimentet! Handla nu och betala i slutet av Januari! En vacker grupptavla som är oljemålad på canvas. Tavlan är uppdelad i 3st delar. Duken sitter på en ram av trä. Mått: 40x60cm x1, 40x80cm x2 Köp tavlan med Klarna faktura eller Visa/Mastercard direkt på www.svetrend.se och få den levererad inom 2-4 arbetsdagar. Ta även en titt på våra andra tavlor och produkter. Välkommen!
*FRI FRAKT hela december (gäller ej tunga produkter på pall) och betala först i slutet av januari! Besök www.svetrend.se för massor av heminredning!* En snygg och färgstark tavla. Oljemålad på canvas. Duken sitter på träram och tavlan är uppdelad i 4st delar. Mått: 50x70cm x4 Köp tavlan med Klarna faktura eller Visa/Mastercard direkt på www.svetrend.se och få den levererad till din dörr inom 2-4arbetsdagar. Ta även en titt på våra många andra tavlor och produkter. Välkommen!
En snygg och färgstark oljemålning på canvas som är uppdelad i 4st delar. Duken sitter på en ram av trä. Mått: 50x60cm x2 30x100cm x2 Köp tavlan med Klarna faktura eller Visa/Mastercard direkt på www.svetrend.se och få den levererad inom 2-4 arbetsdagar. Ta även en titt på våra andra produkter. Välkommen!