Till salu inom: ”

abs robusta ts säljes

Tidigare annonser till salu

Motorcykeln är nedsatt från: 79 900kr Yamaha XT660Z Ténéré ABS Ny! 5 års Garanti Mätarställning: 0 mil Färg: SVART Typ: Offroad Info: Följ din fantasiGör dig redo för äventyret med XT660Z Ténéré ABS ? en robust, funktionell och snygg motorcykel som klarar alla slags underlag och tar dig vart du vill. Med ABS och låg sadel är den lika rustad för de mest trafikerade gatorna och motorvägar som för äventyret bortom horizonten. I hjärtat hos denna starka, robusta offroadare finns en vätskekyld, encylindrig fyrtakts SOHC-motor med fyra ventiler som producerar massor av kraft över ett stort varvtalsområde, så att du kan bemästra så gott som alla situationer Bränsletanken på 23 liter ger generös räckvidd medan den nya grafiken drar blickarna till sig. En bekväm dubbelsadel i kombination med vindavvisande rallyinspirerad kåpa och hög vindruta gör dig mindre utsatt för elementen under långfärden Stora nyheten på Ténéré för i år är att den numera är standardutrustad med ABS-bromsar! 5 Års fabriksgaranti.
Honda VFR800X Crossrunner ABS Endast 149 mil Mätarställning: 149 mil Färg: Mörkröd metallic Typ: Touring/Landsväg Info: Svensksåld, ABS, fabriksgaranti, 1 ägare, endast 149 mil, nyskick, uttagen juni 2012, nyservad, alla böcker, alla nycklar, bra däck, framdäck 90% kvar, bakdäck 90% kvar, Hondas Crossrunner representerar de bästa aspekterna av två separata modelltyper: Flexibilitet och spännande attityd av en naken prestanda maskin med upprätt körställning och robust utseende med äventyrs hoj. Men denna Crossrunner mix är mer än så. VFR800X som den heter har en 782cc V4 motor som lämpar sig utmärkt för såväl stadskörning som långa landsvägsturer. Varudeklarerad. Garanti: Honda fabriksgaranti till 2017-06-13. Nästa besiktning 2016-06-30. Regnr: LUE665. ( VFR 800 x 800x VFR800 cross runner ) SÄLJA DIN MC? LÄS MER OM VÅR MC-FÖRMEDLING PÅ: www.johansmc.se --- Denna annons är skriven med reservation för felskrivningar.
Yamaha XT660Z TENERE ABS Mätarställning: 0 mil Färg: VIT Typ: Touring/Landsväg Info: Gör dig redo för äventyret med XT660Z Ténéré ABS ? en robust, funktionell och snygg motorcykel som klarar alla slags underlag och tar dig vart du vill. Med ABS och låg sadel är den lika rustad för de mest trafikerade gatorna och motorvägar som för äventyret bortom horizonten. Bränsletanken på 23 liter ger generös räckvidd medan den nya grafiken drar blickarna till sig. En bekväm dubbelsadel i kombination med vindavvisande rallyinspirerad kåpa och hög vindruta gör dig mindre utsatt för elementen under långfärden. ( Tenere, super tenere, xtz660, xtz 660, xt660z, xt 660 z, xt660 z, xt-660z, xt660r, xt660x )
TS 238 är det perfekta valet för villa- eller markägare med större trädgårdar och som behöver en robust och bekväm traktor som även är lättmanövrerad. En effektiv traktor med sidoutkast, smart konstruktion och bra ergonomi. En kraftfull motor ur Husqvarna Endurance-serien med chokefri start kombinerat med en pedalstyrd hydrostatisk transmission och gjuten framaxel är liktydigt med enkel och problemfri användning. Styrtekniken U-Cut gör det extra lätt att svänga och klippa runt hinder. Kan kompletteras med en uppsamlare och en BioClip®-plugg. Briggs & Stratton, 8,9 kW @ 2600 v/min, Hydrostatisk, 97 cm. En BioClip® gräsklippare som är lätt att manövrera och har låg vikt. Klippkåpa i slagtålig ABS plast som reducerar ljudnivå och är lätt att rengöra. Fällbart komforthandtag. Briggs & Stratton, Push, BioClip®, 46 cm Räcker så länge det finns hemma på lagret.
Säljer min i princip oanvända grundvattenpump ABSRobusta 200 TS, som endast är använd en gång i 2h. (skulle användas till sommarhuset som vi nu har sålt) Robusta -serien har utformats för pumpning av översvämmade källare, tömning av pumpgropar, pumpning av regnvatten från hus och trädgård och är utrustad med inbyggd nivåövervakning och backventil. Pump- och motor bildar en trycktät, inkapslad enhet med motorhus av korrosionsbeständigt material. Ytterhöljet och pumphjulet är tillverkade av slitstark plast. Pumpen har en unik hand/auto-brytare som gör att den kan köras såväl manuellt som automatiskt. Denna modell är specielt utrustad med automatisk nivå-övervakning. Vid transportabla tillämpningar kan hand/auto-brytaren växlas till kontinuerlig drift. Pumpen stängs av genom att man drar ur sladden. Den inbyggda backventilen i utloppet förhindrar bakflöde från utloppsledningen när pumpen stängs av. trädgårdsanläggningar. ABS Robusta 200 är klar att tas i drift direkt!! Vid transportabla tillämpningar är slangmunstycket, utformat för två vanliga slangdimensioner, klart att anslutas direkt till en slangkoppling. Material Pumphus - Polypropen Motoraxel - 1.4021 (AISI 420) Pumphjul - Polyamid Tätningar - Neopren Kabel - Neopren http://www.vvsinfo.se/db/PROD/prod_685_5889599.pdf Finns i Älvsjö men kan givetvis skicka den om så önskas. Köparen står för frakten. Nypris: 2600kr Mitt pris: 1200kr