Till salu inom: ”

abilica xfit 2 säljes

Tidigare annonser till salu

Demoex med mindre knarrljud i ena pedalen. Säljes i befintligt skick. I övrigt garanti, 1 år. Nypris 9995 kr, nu 6300 kr inkl frakt. Info Speciellt utvecklad för den proffessionella och dig som önskar det bästa. En mycket robust trappmaskin i trendig design. Abilicas toppmodell. Abilica 8000 är Abilicas kraftigaste och mest robusta trappmaskin. Konstruerad för att tåla lång använding. Kedjedrift och magnetmotstånd ger ett bra och jämnt motstånd och möjlighet till mycket hög belastning. Stor och lättläst display med en rad funktioner och 12 träningsprogram som visas grafisk i displayen. Motoriserad steglös motståndsregulator, 16 nivåer för enkel använding och avläsning. Stort styre som ger möjlighet till flera olika grepp och bra variation. Levereras med innebyggd pulsmottagarer för mottag av pulsbältessignaler. (Pulsbälte medföljer ej.) Adapter medföljer. Fakta och egenskaper: LängdxBreddxHöjd: 63x94x150 cm. Vikt: 68 kg. Vikt svänghjul: 5+kedja Motståndsnivåer: 16 Transporthjul: Ja Adapter: Ja Flaska m/hållare: Ja Höjdjustering av ben: Ja Max personvikt: 150 kg.
Abilica Wincross 1.0 Passar dig som önskar en flexibel konditionsapparat som tränar alla de stora muskelgrupperna. Abilica WinCross 1.0 är vår enklaste och prisvänligaste crosstrainer. Den är enkel, effektiv och lätthanterlig. Lättläst display som visar tid, distans, hastighet, puls och kaloriförbrukning. Manuellt justerbart magnetmotstånd i 8 nivåer. Det sitter en pulsmätare i de inre handtagen med vilken du kan se din puls under träning och göra ett enklare konditionstest. Crosstrainern har transporthjul samt höjdjustering så att den står stabilt. Allt fraktfritt över 500:- powerfitness.se
Abilica Slider är en mycket effektiv apparat för träning av lårens in- och utsida samt för sätesmuskulaturen. Träningen stabiliserar även knän, höfter och rygg. Den är mycket enkel att använda. Höjden på handtaget kan justeras efter längden. Är enkel att fälla ihop för förvaring mellan träningspassen så den inte tar plats. Nypris 899 kr, endast använd fåtal ggr pga fotoperation, säljes nu för 600 kr.
Abilica xfit 1 är för den aktiva löparen med höga krav på ett mkt robust och starkt löpband. Det patenterade dämpningssystemet ger dig minimal belastning på knän och leder. Det är elektroniskt höj och sänkbart i 15 nivåer. Motorn på 2hk gerhastighet på 0-16km/h. Höj och sänkbart med 4 program och 4 funktioner. Olika intervallprogram. Den mkt stabila stabila konstruktionen ger möjlighet för en person upp till 138kg att springa utan avkall på komfort. Detta löpband ger en mkt behaglig springtur och är utrustat med trådlös pulsmätare. Infraröda sensorer ger dig möjlighet att sänka/höja farten med bara en handviftning. Nypriset var 28tusen men nu står det tyvärr bara i vägen. Hjälp med transport kan diskuteras.
Passar för den aktiva löparen och för dig som i tillägg behöver en star- kare och ett mer robust löpband. XFit 1 är uppgraderad med förstärkt konstruktion och kraftigare motor. XFit dampsystem gör belastningen på bena minimal även vid stor träningsmängd. Det patenerade Motion Control systemet gör att du kan reglera hastigheten genom att bara röra handflatorna över rörelsesensorerna. Abilica XFit 1 har 4 HK med reglerbar hastighet upp till 18 km/h. Den har 4 funktioner och 4 program. Information för 9 olika personer kan lagras i displayen. Elektronisk höjdjustering upp till 15 nivåer. Displaypanelen är stor och översiktlig och visar dig tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning, puls och pulskontroll. Stor löpmatta på 50x135 cm. Hopfällbar. Levereras med trådlös pulsmätare och bröstbälte. Max personvikt 135 kg.