Till salu inom: ”

abici scappatella ihopfällbar cykel säljes

Tidigare annonser till salu

Marknadens mest genomtänkta hopfällbara cykel. Perfekt att ha med på båten, husbilen, husvagnen och andra ställen det är ont om plats. Också perfekt för pendlare då den snabbt fälles ihop och kan tas med som handbagage på tåget eller bussen. Brompton finns även med 3 eller 6 vxl. Vi har även 3 vxl i lager. Priset är detsamma. Fördel med den två växlade modellen är att den är ca 1/2 kg lättare och andra sidan ger tre växlar ett bättre register. Det går bra att dela upp betalningen via Resurs Bank, enkel ansökan och vidare info i butik. Vid distansförsäljning tillkommer frakt med 375 kr inom Sverige.
Smidig och bärbar cykel i miniformat säljes inklusive lampa fram/bak, reflexer, vajerlås samt ringklocka. Cykeln är inte ihopfällbar. Tillverkare: Abici. Modell: Velocino. http://feber.se/pryl/art/246437/en_cykel_med_ett_lite_speciell/ Cykelmodellen har rötter i 30-talets Italien, men den jag säljer är nytillverkad - första exemplaret i Sverige köpt 9:e Mars i år. Nypriset var 4500 kr. Säljes pga av att jag med mina 191 cm nog är lite för lång. Cykeln är i toppskick.
Säljer nu min cykel som är använd totalt 5 gånger då jag inte längre kan cykla pga mina ben. Det är en liten skada på kedjeskyddet som jag lagat ihop själv med lite lim. Inget som påverkar cyklandet och inget som syns om man inte vet om det. 3 växlar. Fotbroms bak och handbroms fram. Nypris: 2200kr. Priset går att diskutera vid snabb affär.
Hej, Känner du att du är i behov av en ny cykel, men inte viken cykel som helst? Den ska vara fin, stilig men inte prålig. Den ska få människor att vända på huvudet efter dig när du cyklar på den. Då är det min cykel du vil ha. Och som tur är så kan den bli din, eftersom jag vill sälja den. Nypris för denna denna skönhet ligger på ca 7500:-, men jag är helt övertygad om att du och jag kan komma överrens om ett pris som passar både din och min plånbok. ABICI serie stoccolm modello v Trädgårdsgatan Damcykel i fint skick. Hand och fotbroms. Liten buckla på kedjeskyddet. Sadeln är original. Italienska cykeltillverkaren Abici har tagit hjälp av svenska Note Design Studio för att skapa en serie cyklar som går under namnet Stoccolma. Cykelserien består av fyra cyklar som fått sin färg från utmärkande Stockholmsbyggnader
abici cykel från italien, unik cykel finns inte speciellt många i svergie. liten smidig cykel som är oväxlad. ihopfällbar! endast använd 2 månader nypris 5000:- evt bytes med nåt kul. kom med förslag på mejlen.