Till salu inom: ”

abc pusselmatta lekmatta alfabetsmatta säljes

Tidigare annonser till salu

Rätt Start Pusselmatta Pingu är en lekmatta bestående av pusselbitar och olika roliga situationer med Pingu och hans vänner. PRIS: 299:- Jollyroom.se har Sveriges största lagerförda produktsortiment inom Barn & Babymarknaden. Handla online eller besök vår fysiska butik på Argongatan 11 i Mölndal, utanför Göteborg. Beställ lagervara innan kl 17:30 och vi skickar din order samma arbetsdag. - Över 12 000 produkter i lager - 365 dagars öppet köp - Prisgaranti - Alla köp över 1000 kr är fraktfria Välkommen!
Bild 1: GOLVSKÖTBORD - Babycare Jag säljer vårt skötbord , höjd: 34 cm, bredd:25.5 cm (skötbordsytan, men bredd 30cm med sidokorgen inräknad), djup: 28cm. Skötbordet har metallram med ett mjukt plastat underlag upptill, och är stabilt och rymligt med höga kanter. På sidan av skötbordet finns en förvaringskorg, lämplig för blöjor och våtservetter. Under skötbordet finns 3 st djupa lådor, som lämpar sig väl för förvaring av babyns kläder, filtar m.m. Pris: 200kr Bild 2: Mjuk pusselmatta/lekmatta med alla bokstäver A-Z, samt siffrorna 0-9. Varje del är 30x30cm och kan byggas ihop hur som helst. Behändig på barnrumsgolvet, både som skydd för "vältande" bebisar som håller på att lära sig sitta, som för lite äldre barn som ramlar ur sängen nattetid, eller bara för att sitta lite mjukare. Pris: 130kr.
Tjock pusselmatta i pastell utan motiv, 29 bitar samt kantbitar där varje bit är 30x30cm. En perfekt matta att leka på, lära sig krypa osv men passar även för kampsport. Enkel att torka av samt bygga om till hur stor eller liten man behöver. Medföljer gör även 4 bitar av en annan sorts Pusselmatta med siffror, samt extra kantbitar. Fullt utlagd som på bilden ( observera att en kantbit saknas om man lägger den som på bild) blir mattan ca 190 x 156 cm. Mycket fint skick.
Nu har barnen blivit stora och vi säljer vår fina lekmatta med bokstäver köpt på babyproffsen. Det är två st pusselmattor, nypris för båda ca 1200 kr. Den täcker ca 6 kvm då man har båda. D v s dubbel uppsättning av bokstäver. Man kan antingen ha hela tillsammans, eller dela på den som det var tänkt och ha en i varje rum. Tjock kvalitet, mjuk och skön att sitta och leka på. Säljes för 600 kr för båda två. Fint skick, men finns lite märken på vissa plattor. Lånad bild, den ligger nedpackad
Flexi-trax med 4 bilar Flexi-trax bilbana med 4 bilar säljes för 300 kr. Tunnel som blinkar och låter, broar och annat kul medföljer. 2 polisbilar med blinkande sirener (en av de har även ljud på sirenen), en Spider-man bil (den har blivit lite långsam) och en vanlig bil. Babygym Babygym som utgått ur IKEAs sortiment säljes för 100 kr. Kan tvättas. Bågen är lite sned men i helt ok skick och precis nytvättat. Pusselmatta 20 bitar i skumgummi med siffror säljes för 100 kr. Det saknas några småbitar och vissa har bitmärken men så blir det ju lätt när barnen är framme... Lekfilt/Babyfilt/Lekmatta Lekfilt från IKEA säljes för 100 kr. Nytvättad och i helt ok skick. Hör av dig om du vill ha fler bilder. Sakerna finns i södra Vallentuna men kan även hämtas under arbetstid i Kista. Djur- och rökfritt hem.