Till salu inom: ”

abc design regnskydd säljes

Tidigare annonser till salu

Jättefin syskon/tvillingvagn som är väldigt smidig och lättkörd. Rejäla hjul (ej luft) så att man tar sig fram enkelt. Svängbara hjul framme som går att låsa. Handtaget är justerbart så det passar de flesta längder. I priset följer 4 stk sittdelar (2 stk oanvända oranga, 2 stk bruna) samt 1 liggdel (svart), oanvänt transparent orginal regnskydd med. Vagnen är körd extremt lite då min äldsta ej ville sitta i vagnen längre... Därför säljer vi nu denna. Nypris för allt ca 13.500.- Säljes nu endast för 5500.-
Barnvagnen är inköpt maj 2010 och i bra skick. Är i svart och grått, liggdel och suffletten på insidan går i ljusgrått,mörkgrått och vitt. Liggdelen är som ny och på sittdelen kan det finnas någon fläck men inget direkt. Ingår regnskydd och myggnät. Sittdelen kan vändas åt två håll. Angående bilderna så är det ett hjul på vardera sidan och inte dubbla som på ena bilden. Maila vid intresse så tar jag kontakt!
Har en ABC Design 3-Tec. Rosa, svart, men svart chassi. Det går att ha barnet mot dig, eller ifrån dig, även att ha och fullt sittläge samt fullt liggläge. Liggdelen är helt oanvänd. Vi har varit väldigt nöjda med vagnen, säljer den pga att min dotter blivit för stor, vill helst springa omkring. Ingår i vagnen; Sittdel, liggdel, regnskydd, 5 punktsbälte Finns även två åkpåsar om man vill köpa. Vid snabb affär går priset att diskutera. Fler bilder går att mejla.
Svart/grå kombivagn från ABC Design. Köpt i maj -12, mycket fint skick. Pumpfria däck och mycket bra fjädring, perfekt för barn som vill bli vaggade i vagnen. Åkpåse tillhörande vagnen medföljer. Ovandelen på åkpåsen (man skiljer dessa två delar enkelt med en dragkedja) är den delen man sätter på liggdelen och i den finns ett inbyggt myggnät. Regnskydd medföljer också. Handtaget skiftas enkelt så barnet kan sitta emot dig eller ifrån dig.
Denna vagnen är i jätte bra skick, har endast haft den i åtta månader och den är använd av ett barn. Vagnen är en stabil trehjuling. Det är en duo combo vagn vilket innebär att det är en hårdlift och en sitter som man även kan vända framåt när barnet blivit något större. Hjulen är punkteringsfria och framhjulet är låsningsbart. Denna vagn har vunnit pris i Norge. Den är både snygg och enkel att köra såväl i terräng som på shoppincentrat. Med vagnen följer åkpåse, myggnät, regnskydd och skötväska.