Till salu inom: ”

abborrsjön svängsta fiske säljes

Tidigare annonser till salu

fiske set säljes hej säljer nu mina fiske saker pg att det inte finns tid till de längre 1 ron thompson spec pro carp 12ft 2.5 lbs spö med okuma spectrum rulle plus en extra spole båda rullen och spöet e oanvänt 1 ron thompson matrix carp spö plus okuma spectrum rulle plus en extra spole spöet e användt ca 7-8 gånger medans rullen e använd 2-3 gånger 1 st fiske väska med 7-8 fack plus 2 lådor med alla sortes drag både nya som ente e använda och vissa drag e använda ser gärna att ni hämtar sakerna på plats pris kan diskuteras
ALLTID FRAKTFRITT I VÅR WEBSHOP!!Ni har möjlighet att delbetala från 50kr/månad,faktura,kort och internetbanken direkt betalning 75 stycken klassiska torrflugor. Med många olika klassiska mönster blandat i de vanligaste storlekarna. Ett bra val för den som gärna fiskar torrt med brett innehåll som imiterar många sländor som kan förekomma vid vattnet. Levereras med grå Flipbox Vi erbjuder bland annat äkta handtillverkade flugor av toppklass samt övrig fiskeutrustning. Vårt mål är att kunna erbjuda flugor som är lika intressanta för er som för fisken. Flugorna samt våra övriga produkter håller mycket hög kvalitet i förhållande till det låga priset. Det kan alla våra återkommande kunder gå i god för. Vi andvänder just nu krok från Mustad, Kamazan och Maruto. Fiskeflugor.se skyltar inte bara med hög kvalitet, vi håller den också! Ni har möjlighet att delbetala från 50kr/månad,faktura,kort och internetbanken direkt betalning ALLTID FRAKTFRITT I VÅR WEBSHOP!!
För den större familjen får vi nu 5 rok ledigt 2011-07-01. Det är en ljus och trevlig lägenhet på första våningen. 6230 kr/mån inklusive värme och vatten, den första hyran bjuder vi på! På Brunnsvägen i Svängsta bor ni i nära anslutning till naturen och med bekvämligheter såsom förskola, skola, affär, bank mm inom gångavstånd. Vi kommer inom kort att kunna erbjuda våra hyresgäster fiske på ädelfisk 5 min promenad från området. Vi erbjuder även intresserade hyresgäster en egen liten trädgårdslott att odla på. Svängsta är en naturskön plats i det vackra Blekinge. Bra bussförbindelser till närliggande orter gör att bil inte är ett måste. Det tar 10 min till Karlshamn, 30 min till Ronneby flygplats och 2 tim till Malmö. På Brunnsvägen bor både ungdomar, barnfamiljer och äldre vilket gör det till ett väldigt trivsamt område. Är ni trötta på stressen och tycker detta låter som något för er? Skicka ett mail med en presentation av er så hör vi av oss om visning. Gå gärna in på vår hemsida för att se fler bilder och läsa mer om oss. www.kjellssonsforvaltning.se
ABU Svängsta. u å. 101 s. Inbunden. Förlagets laminerade dek kartongband med linnerygg. 22x205cm. 430 gram. Gott skick. Rikt illustrerad. Ur inledningen: Vid bålet eller på bordet. Här är cirkeln sluten. Det är här vår fångst riktigt behandlad och väl tillredd bärs fram till fröjd för öga och gom. Ingen är mer ägnad att behandla fisken väl och laga delikat mat av fisken än vi amatörfiskare. Denna bok handlar om fisken från det den är upptagen till dess den står på bordet, till vardags och till fest i goda vänners lag - och med uppmaningen: bli fiskkock!.
Lägenheten är en 2:a på 72 m2, och består av vardagsrum, kök och sovrum. Den ligger på markplan med härlig veranda och är belägen på Mariegården 52 i Svängsta. Badrummet har nyligen blivit renoverat och tvättmaskin ingår. Lägenheten säljes möblerad (ingår i priset) eller enligt överenskommelse. Källarförråd på ca 8 m2 medföljer. Nära till bad, vackra omgivningar, fiske i fantastiska Mörrumsån samt underbara Karlshamn. Barnvänligt område med nära till affärer, dagis, skolor mm.