Till salu inom: ”

abbey 525 husvagn säljes

Tidigare annonser till salu

väldigt hel och fin för sin ålder och de som finns på den är väl de tre märkena som syns på bilden.. väldigt bra om man har barn familj.. 5 sovplatser delen framför ingång dörren kan man stänga får med skjutdörrar. jätte bra för barna.. allt ska funka har själv haft den i sommar och drage den över 150mil och har inte varit nåt problem. förtält, gasol batteri medföljer.. bes till 2012 totalvikt 1260kg är det nåt ni undrar så bara att ringa.. fler bilder kan skickas om ni vill..
Fin husvagn för sin ålder med snygg inredning. Dock lätt fuktskadad. Ny taklucka, nytätad framtill. Skulle behövas tätas mer ovanpå ev. Vi har använt avfuktare. Dynorna är inte i den vakcraste färg men för den händige kan det bytas ut. (Vi har använt oss av snygga filtar). Ej tryck testad, men gasoltub medföljer. Allt annat som vattenpump, kyl och el fungerar utmärkt. Porta potti och förtält i fint skick. Avställd from 20111027. Bör ses! ENDAST TELEFON!! 073-9280596 eller 073-7249677
Abbey 525 års 79 Tot längd 645cm Bred 211cm Med vattenburen värme, golvvärme och el samt gasolkök. ( gasoltub ingår ej) Funkar galant. Fukttestad 2009 utan anmärkning Invändigt mycket bra skick, utanpå något mer använd. Man kan ligga 5 st i den utan problem. Har inte haft några problem med den. Blankt papper dem senaste besiktningarna. Medföljer också ett isabella förtält som ni ser på bilden. ( det är inte från 79 utan av senre modell) Förtältet är tätt.. Ring för mer info
Nu ska vi sälja vår älskade husvagn. Har haft den i många år och haft mycket kul runt om i Sverige. Den är helt omgjort inne, målad, nya dynor, golv och gardiner. Vi har ingen gasol, den har vi tagit bort, det finns heller ingen värme. Det finns ett yttertält till ,men det har sett bättre dagar. Besiktningen har aldrig varit ngt problem, den ska bara besiktas vart annat år. Vill du ha ett billigt och roligt sätt att semestra, titta hit.... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi vår mysiga husvagns som vi haft i 12 år (och använt ungefär 3 veckor varje sommar) Totalvikt 1260 kg. Besiktad till maj 2015. Gasoltestad 2013 u.a. Fungerande kyl (el/gasol). Gasolspis. Vattenburen centralvärme med elpatron (och gasol som vi dock aldrig använt). Nya däck i somras. Lite små skavanker finns förstås. Det finns nån fuktskada därav priset. Isabella förtält i hyfsat skick troligen från -89. Förtälts matta och gasoltub (P11) medföljer. b.v.s.a. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.