Till salu inom: ”

abb kontaktorer säljes

Tidigare annonser till salu

Har lite delar över ifrån ett färdigställt projekt Volvo Penta MD1-A enkelstånkare som en gång satt i en motorseglare med saltvattenkylning. Följande delar avyttras: - Vattenpump, gott skick: 400 :- - Bränsleventil (spridare), Inställd till korrekt öppningstryck, men det gedigna "knarret" är svagt. 400 :- Cylinder, nyhornad, bra bruksskick 450 :- Topplock, komplett, inslipad, inte det bästa skicket men går att använda i flera år till. 350 :- Avgaslimpa, bruksskick 350 :- Bränslefilterhus, gott skick, 200 :- Köp allt så diskuterar vi priset, annars som den hästhandlare man är så kom med bud. Har också ett elskåp (fukt- & dammtätt) som är till för start av elmotorer. 3-fas, säkringar, ABB, kontaktor med motorskydd och huvudbrytare. Har inte använts mer än att det har testats. Funkar till lite tyngre motorer. Hör av dig ifall du undrar något om det. Pris 800 :- Är annonsen kvar, är prylarna kvar!
Alla kontaktorer är av fabrikat ABB, en del är oanvända och en del har varit i bruk Längst upp: -2st Kontaktormotorskydd DEG 20 4-7A, Transformator i kapsling 220/24 V, Kontaktormotorskydd 0,6-1,2 A Nästa rad: - 3st Kontaktorer EH 40 Längst ner: -Kontaktormotorskydd DEG 10 2,5-4,5 A, 3st EH 12-10, EH 9-10, EH22-22 Utöver detta så ingår dimer, reglerbar mindre motor, i kapsling tidsfördröjt frånslag av spole med lös kärna, 1 pol brytare i kapsling, elmätare. Allt säljes tillsammans, frakt ingår ej
Efter nästan två år säljer jag nu min etta med kokvrå nära Ludvika centrum. Perfekt som pendlar- eller första lägenhet. Stabil förening. Telia Fiber står för internet, telefon och tv. Parkering med motorvärmare, separat kö. 5 minuters cykelavstånd till ABB. Säljes i befintligt skick till högstbjudande, tillträde enligt överenskommelse (tidig inflyttning ger dock förtur) Kontaktast enklast via mail, bifoga telefonnummer.
Du blir en del av Cewe-Control i Västerås. Enheten ingår i divisionen Low Voltage Products och har som affärsidé att utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja de lågspänningsprodukter för vilka vi har världsansvar inom ABB. Där ingår bland annat stora kontaktorer, mjukstartare och DIN-monterade elmätare. Vi har marknadens bredaste sortiment av energieffektiva lågspänningsapparater och installationsprodukter och vänder oss till kunder i alla branscher såsom OEM, industri, distribution, grossister och konsulter över hela världen. Utmaningen: Som lab- och mätrumstekniker kommer du att tillhöra en grupp om sex medarbetare. Du får i uppdrag att ägna dig åt provning, mätning och analys av produkter som innehåller mjukvara, elektronik, kraftelektronik samt elektromekaniska funktioner. Kontroll av funktionalitet och tekniskt utförande av PCBA blir också en del av din vardag. Du får även ta dig an uppgifter kring kontroll och mätning av både mekaniska och elektromekaniska funktioner i våra produkter. I ditt dagliga arbete kommer du att samarbeta med våra produktions-, kvalitets- och konstruktionsavdelningar. De interna kontaktytorna gör att du får chansen att bredda din kompetens inom flera områden.Kraven: I ryggen har du en teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot el eller elektronik. Några års arbetslivserfarenhet från industrin och inom områdena el och eller elektronik är meriterande, men även du som kommer direkt från skolan kan passa för rollen. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Datorvana och erfarenhet av MS Office är ett krav medan det är meriterande med erfarenhet av SAP, LabVIEW och ritningsläsning. Vi värderar relevant kompetens högt men din personlighet väger också tungt. För att trivas och lyckas hos oss bör du vara en flexibel medarbetare med förmågan att samarbeta och prioritera rätt. Eftersom kvalitetskraven är höga och arbetet självständigt behöver du dessutom vara lika noggrann som initiativrik. Själv beskriver du dig som en serviceinriktad och öppen person som trivs med många kontaktytor. Mer information: Rekryteringskonsult Ulrika Matsson, +4621-32 05 94, svarar gärna på dina frågor. Facklig kontaktperson - IF Metall: Aila Rinne, +4621-32 03 00. Välkommen med din ansökan senast 2011-06-19.Ansök via www.abb.se/jobb. Sök på Jobb-ID: NB50968228.ABB (www.abb.com) är ledande inom kraft- och automationsteknik. Våra lösningar förbättrar prestanda och minimerar miljöpåverkan för energiföretag och industrier. ABB-koncernens bolag verkar i omkring 100 länder och har ungefär 124 000 medarbetare.
Ca 10 st nya ABB A110-30 kontaktorer säljes. Pris: 1000 kr styck. Billigare vid köp av hela partiet. Obs! Ring för info. Kan ej skickas, hämtas på plats. Kontaktor