Till salu inom: ”

ab nordiska chokladfabriken alingsås gammal burk plåt säljes

Tidigare annonser till salu

Gammal bok om "bondehantverk. Titel: PEASANT ART IN SWEDEN;LAPLAND AND ICELAND: Gissningsvis är boken sammanställd och utgiven i England, i början på 1900-talet. Boken är rikt illustrerad med förklaringar om objektens ursprung etc. och avslutas med några sidor annonser från kända handlare i London och Stockholm. Boken är tryckt på 118 sidor kraftigt papper med en del färgtryckta sidor. Text på engelska. Textilier-Möbler-Verktyg-Inredning-Kläder-Hornarbete-Metallarbete-Utsmyckning/dekorationer, mm. Skicket på pärmar och sidorna är ok men bokryggen är sliten. Har nog fungerat som uppslagsbok eller utbildning om Sverige -Lappland och Iceland. Jag har köpt boken för några år sedan i svenskbyn i Ukraina. Boken är en bra vägledning för antikhandlare och samlare av bruksföremål. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min blackberry z10 nordisk pga att jag har köpt ny mobil. Mobilen är i nyskick, inköpt i nov. 2013. Original låda, tillbehör samt kvitto finns. Blackberry är mest bussiness mobil, vilket innebär att det inte finns lika många appar eller spel som android mobiler och iphone. Men den har mycket funktion till meddelande och kommunokation. Blackberry Hub samlar ihop och hanterar mail, sms samt meddelande från socialnätverk med push stöd. Insättningsmetoden är unik och bekväm. Hög upplösning skärm ger super skärp bilder. Mobilen fungerar felfritt. Om ni undrar mer om blackberry, kan ni googla eller skickar enkelt mig ett meddelande. Jag gör min bästa att besvara era frågor.
Pga att jag kommer vara lite längre dagar på kontoret framöver så söker jag dagmatte till mina två små spanielblandis-tikar. Det rör sig om lite drygt halvtid, men både tider och omfattning är ganska flexibelt, men i första hand förmiddagar. Kanske är du pensionär, sjukskriven, föräldraledig, hemarbetande eller studerande och vill ha lite sällskap hemma och samtidigt dryga ut kassan lite. Den bruna hunden är 11 år gammal, en lugn och supermysig tant, som helst spenderar hela dagen i soffan. Den svartvita är snart 2 år och har mer energi. Lättlärd och älskar det mesta. Gillar både härliga promenader, att lära sig trix och att mysa i soffan. Båda hundarna är vana vid barn och katter, och ingen av dem har visat några aggressiva tendenser (men unghunden är rädd för främmande hundar). Om du är intresserad så skriv ett mail och berätta lite om dig själv. Erfarenhet av hundar är önskvärt, men inget måste. Du behöver bo i Alingsås. Obs, hundarna är INTE till salu!
Säljer en 8 Månader gammal gamingdator som funkar alldeles utmärkt! Den är väldigt tyst också! Spelat de senaste spelen med väldigt bra grafik och flyter på! Kvitto och garanti finns kvar! Köpt på komplett 2015-03-09 Datorn: Intel core i5-4460 3,2 ghz Asus geforce GTX 960 2gb Crucial 16gb minne ( köpte 8 gb till efteråt) 500gb HDD Asus b85m-G socket 1155 moderkort 500w nätagg Ingen CD/DVD drive, installerad o klart med Windows 7 Ultimate via USB Tillbehör: Steelseries 6gv2 Tangentbord Steelseries Rival Mus Steelseries qck heavy musmatta Allt för 5000:-, finns i alingsås!
AB Nordiska Chokladfabriken Alingsås, fin gammal burk i plåt