Till salu inom: ”

ab coaster säljes

Tidigare annonser till salu

Utrustning som är mer än perfekt för företaget, lilla gymmet eller den kräsne hemmaanvändaren. http://www.kvd.se/obj/fil/5414nn/63/Ab_Coaster.pdf (Ab coaster) http://www.kvd.se/obj/fil/5414nn/63/Microsoft_Word_-_910Ic_Owners_Manual_text_final_06Oct10.pdf (Spinningcykel) http://www.kvd.se/obj/fil/5414nn/63/Microsoft_Word_-_Konditionsmaskiner_Fassi_upprightrecumbent.pdf (onditionsmaskiner info) http://www.kvd.se/obj/fil/5414nn/63/Microsoft_Word_-_Teknisk_info_vibb_platta.pdf (Vibroplatta) Fabriksnytt!. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-04-25 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Utrustning som är mer än perfekt för företaget, lilla gymmet eller den kräsne hemmaanvändaren. http://www.kvd.se/obj/fil/5414nn/63/Ab_Coaster.pdf (Ab coaster) http://www.kvd.se/obj/fil/5414nn/63/Microsoft_Word_-_Konditionsmaskiner_Fassi_upprightrecumbent.pdf (onditionsmaskiner info) http://www.kvd.se/obj/fil/5414nn/63/Microsoft_Word_-_Teknisk_info_vibb_platta.pdf (Vibroplatta) Fabriksnytt!. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-04-25 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Säljer nu min helt nya Ab Coaster. Ej använd då platsen inte räckte till vid flytt. Köpt på Gym Performance http://www.gymperformance.se/?id=3589 Ab Coaster - för effektiv magmuskelträning Ab Coaster är träningsmaskinen, som tränar magmuskler snabbt, effektivt och säkert. Det är en innovativ maskin som maximerar effekten av magträningen så att alla muskler och leder tränas exakt, utan överbelastning och därmed minimerar risk för skador Lite inspiration: http://www.youtube.com/watch?v=sxPkT8D2S50 http://lyckans-smed.blogspot.se/2011/01/ab-coaster.html Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Just nu: Fri leverans i Skåne och Halland! Grymt effektiv magmuskelträning med hjälp av AbCoaster. Riktigt hög kvalitet på denna produkt som passar såväl på gym som i hemmet! Du blir inte besviken! Helt ny som ligger i kartong Mer information om produkten finns på Gym Performance http://www.gymperformance.se/?id=3589 Begränsat antal, först till kvarn! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ab - Coaster för effektiv magmuskelträning träningsmaskinen som tränar magmuskler snabbt, effektivt och säkert. Det är en innovativ maskin som maximerar effekten av magträningen så att alla muskler och leder tränas exakt, utan överbelastning och därmed minimerar risk för skador. Ab Coaster titta på tv mm medan ni tränar maskinen är helt ny och en proffs maskin som tål hårda pass Helt ny som ligger i kartong Ny pris Ca 10 000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.