Till salu inom: ”

ab circle pro säljes

Wall Bar
F

Tidigare annonser till salu

Hej säljer nu min nästan helt oanvändna magtränings maskin då jag inte riktigt har plats för den längre,har testat den 2-3 ggr men den har mest blivit ståendes i garderoben. Inköpt för 1500 kr för några månader sen men säljer den nu för 800 kr eller bud då jag inte orkar ha den ståendes. Den är givetvis komplett,tog inte fram alla delar när jag tog kortet bara (en del som har frågat) Säljes endast på gotland,blir för dyrt me frakt och tid.
Endast uppackad ur kartongen och ihopsatt. Kostar 2000kr på tvshop. säljer den för halva priset Har fått den i present men kommer ej att ha nån nytta av den. säkert väldigt bra för dom som vill träna mage m.m Hämtas i vendelsö Ab Circle Pro kombinerar hjärt- och muskelstärkande träning och ger därför maximal kaloriförbränning. Samtidigt utnyttjas tyngdkraften i den cirkulära rörelsen för att koncentrera och rikta träningen till de övre, nedre och sneda magmusklerna. Effekten är närmast otrolig och resultaten är fantastiska! Faktum är att 3 minuters träning med Ab Circle Pro motsvaras av 100 vanliga sit-ups.
Circle Pro är det snabbaste och enklaste sättet att få den platta och vältränade mage du alltid har drömt om! Ab Circle Pro kombinerar hjärt- och muskelstärkande träning och ger därför maximal kaloriförbränning. Samtidigt utnyttjas tyngdkraften i den cirkulära rörelsen för att koncentrera och rikta träningen till de övre, nedre och sneda magmusklerna. Effekten är närmast otrolig och resultaten är fantastiska! Faktum är att 3 minuters träning med Ab Circle Pro motsvaras av 100 vanliga sit-ups
Säljer min Ab Circle Pro är det snabbaste och enklaste sättet att få den platta och vältränade mage du alltid har drömt om! Ab Circle Pro kombinerar hjärt- och muskelstärkande träning och ger därför maximal kaloriförbränning. Samtidigt utnyttjas tyngdkraften i den cirkulära rörelsen för att koncentrera och rikta träningen till de övre, nedre och sneda magmusklerna. Effekten är närmast otrolig och resultaten är fantastiska! Faktum är att 3 minuters träning med Ab Circle Pro motsvaras av 100 vanliga sit-ups. Hämtas i varberg. 1000kr priset kan diskuteras. mvh irene johansson
Sugen på ett roligt sätt att träna? Ska nu flytta ifrån stan och säljer därför min AbCircle pga platsbrist! Det finns ingen dator till, men fungerar helt okej ändå! Skydd till knäna följer med för en "behagligare" träning. Köpte den begagnad för ca 1 år sedan och säljer den därför för 500:- (Priset går att diskutera, då jag behöver bli av med den) Finns att hämta i Karlstad (Herrhagen)! Går även att hämta i Lidköping ifall det skulle underlätta.