Till salu inom: ”

a2b hero eco metro elcykel elmoped säljes

Tidigare annonser till salu

KONTAKTA MIG MED SMS, KOLLAR INTE MEJLEN SÅ OFTA. Elcykel, sparsamt använd. Lätt att cykla med minimalt trampande, sedan gör elmotorn resten. Så här skriver tillverkaren: Om du gillar att sitta bekvämt när du susar fram så är det här elcykeln för dig. Ambassador är utrustad med hederlig fotbroms och inkapslade Shimano-växlar, och modellen är framtagen för att du enkelt ska kunna stiga på utan att behöva anstränga dig. Cykelkorg och belysning ingår givetvis. Hjulstorlek: 28 tum, Räckvidd: Upp till 50 km, Fotbroms och Handbroms, Shimano Nexus, 3 växlar Belysning fram och bak Cykelkorg, Aluminiumram, Svartmetallic. Kvitto finns. Nypris årets modell ca 13000 kr. En användare.
Monark ECO elcykel dam 28 tum i färgen svart/silver från Monark nästa aldrig använd utan är som ny. Ny pris ligger på mellan 18.000-19.000 med batteri då beroende på vilket batteri man köper, det tillkommer 3 nycklar och en fin cykelkorg. En laddning av batteriet räcker till 3-5 mils cykling i normala terrängförhållanden och laddas upp till full effekt på dryga fyra timmar. Lite Fakta Elektriskt system Panasonic Motor 250 W Batteri 100-230v class 2 Laddningstid ca 4.5 timmar Växelsystem 3-växlat Shimano Nexus Bromsar V-broms fram och bak Styrstam Ställbar Navdynamodriven belysning fram, diodlampa bak Framhjul 26" (559), dubbelbottnad fälg, Rostfria 2.0 mm ekrar Bakhjul 26" (559), Shimano Nexus 3 nav, dubbelbottnad fälg, Rostfria 2.34 mm ekrar Vikt 25 kg
EcoRide Ambassador 28 Elcykel 2016 : Storsäljande elcykel, uppdaterad med smartare funktioner och kraftigare batteri (11Ah) med celler från välkända Panasonic. En allsidig, smidig och pålitligt elcykel med 28-tums hjul för dig som gillar att sitta bekvämt när du susar fram. EcoRide Ambassador är en elcykel utrustad med hederlig fotbroms och inkapslade växlar från Shimano® Nexus®. Modellen är snyggt och smart designad för att du enkelt ska kunna stiga på utan att behöva anstränga dig, och med batteriet i en låg position som ger rätt balans när du cyklar eller pendlar med din elcykel. Cykelkorg och LED-belysning ingår givetvis. Färg Röd ,Svart och även Vit färg. Batteri ingår i priset-11ah. Växlar 3 med fotbroms,Godkänt lås och även korg ingår i priset. Hjul 28" Passar längd ca 160-185cm. Finns även som 8 vxl modell mot tillägg. Fri Frakt på dessa modeller nu!
Säljer min fina A2B Obree på grund av sjukdom. 6 mån garanti kvar. Gått endast 63 mil! Nypris 30.000:- När design och teknik är som bäst. Obree är absolut en av de bästa elcyklarna som någonsin producerats. Obree har en vridstyv snygg ram. Borstlös effektiv Neodrivemotor som är helt ljudlös. Bakmonterad motor med inbyggd torqsensor som känner av hur mycket tryck du lägger på pedalerna vilket ger en överlägsen känsla och komfort. Njutning i fulla drag. Le i motvinden och le i uppförs backarna :) Passar lika bra på grusvägar som inne i stan. - Upp till 100 km räckvidd - 2-3 timmar laddtid- 11Ah 36V Li-Ion batteri - 250watt borstlös bakmonterad motor - Hydraliska skivbromsar, fram och bak - Dämpad framgaffel- Integrerad belysning - 9 växlar Shimano deore - 6061 Aluminiumram - låsbart batteri - Smart borttagbar display - Däck: 24" Kenda Krusader med extra punkteringsskydd - Designad och byggd i Tyskland
Köp den häftigaste elcykeln på marknaden! Mina pendlingsvanor har ändrats på grund av flytt och jag kommer inte kunna använda den här fantastiska cykeln så mycket som jag tänkt. Jag tycker den är bäst för stadskörning och jag bor nu inte längre i stan. Det är en kanonprodukt som jag verkligen gillar. Det är bara det att jag inte kommer få full användning av den. Med en 500w (750w max) hubmotor så är den stark och snabb! Räckvidd: 3.5 mil med inbyggt batteri (på den här cykeln sitter batteriet i det främre ramröret och om man vill kan man sätta till ett extra batteri på pakethållaren - bara att klicka dit - fästen och elkoppling är förberett) Upp till 6.5 mil med det extra batteripaket ditsatt. Toppfart: 35 km elektroniskt begränsad Växlar: 7 speed Shimano Alivio med twist skift på vänster handtag Vikt: 32kg med batteri Batteri: 36v Sanyo Lithium-ion batteri inbyggt i ramröret, avtagbar strax nedanför vevar. 11.4 amp timme Laddningstid: ~ 3,5 timmar Åktid: ~ 1,5 timmar, 3.5 mil räckvidd på enbart el, dubbelt med pedalhjälp Laddningscykler: ~ 1500 Motor: 500 Watt kontinuerlig uteffekt med 749w toppeffekt, växellös och borstlös Övrigt: Avid BB5 skivbromsar fram och bak, TIG svetsad 6061 aluminiumram Det här är en original A2B Hero Eco av Engelsk design. Har laddat batteriet ungefär 15 gånger (så det är ungefär 1485 gånger / 99% - kvar på batteriet's livslängd). Jag har inte aktiverat fabriksgarantin så det kan du göra om du vill. Den här cykeln är kanske inte för den som inte vill synas. Den drar blickar och leenden från de flesta man susar förbi (folk i tights på racercyklar som ser lite ledsna ut när man helt tyst och smidigt drar om dem i motvind:) Helt fantastiskt kul att smidigt åka runt där mopeder, bilar och motorcyklar inte får köra. Klassad som cykel så cykelbanor, trottoarer och gågator är helt ok. Enkel att köra, det är bara vrida på gasen och åka! Bra skivbromsar. Reflex fram och bak. Låskätting och klass 3 lås finns men ingår inte i priset (kan eventuellt diskuteras vid snabb och smidig affär). Cykeln säljes som den kom från handlaren med laddare i original kartong. Nypris idag är trettiotusen kronor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.