Till salu inom: ”

a traktor projekt till salu skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Volvo 940 -92 påbörjat projekt. Det som är kvar är fixa växellådor, fixa flaket och inredning, sen iväg till besiktning. Sen naturligtvis spackling och lack om man nu vill det. Alltså det behövs svetsas och meckas en del, men priset är oxå därefter.. OBS! Inget är spacklat så det du ser är vad du får (inget dolt med en massa spackel).. All inredning finns kvar och fås med vid köp. Motorn är en B230FB (130 hk med 531 topp och VX3 kam) Automatlåda och diffbroms i bakaxeln. Bilen / traktorn är körbar, men dock ej lagligt. Utrustning är centrallås, Ecc, elfönster, elspeglar mm Tankmätaren fungerar, men dock ej ac:n. Säljes pga tidsbrist (vi hinner ej få den färdig tills det e dax för körkortet) Sätter nu ett fast pris p.g.a. massa oseriösa som lägger bud utan att fullfölja. Kontakten börjas via mail och först till kvarn gäller..
hejsan, nu säljer jag mitt a traktor projekt som nästan är färdigt. det som är kvar inför besiktningen: * sätta i dubbla lådor ( har den andra växel lådan också, som ni får till) * sätta fast sätten efter ni satt i lådorna, allt ligger i bilen * svetsa i sidornaflaket så det sitter ihop. sedan klar till besiktning bilen har en väldigt fin motor som bara har gått 17600 mil och går fint, inga fel. bilen har bra däck med 6 till 9 mm den har nytt tändnings lås och massa tillbehör. bilen finns i borlunda hos mina morföräldrar hör av er vid intresse så tar vi priset då. mvh:rasmus *
hej nu ska jag sälja min post moped, den har ståt i två år på grund av att den startar inte har inte haft tid eller ork att laga den. Jag går i skola så ring efter 16.00. pris: 6000 eller bytes mot A traktor projekt. ring eller mail för mer info.
Hejsan! Jag har ett A traktor projekt till salu, det är då som sagt en volvo 740, 88 års modell. B230f insprut. Det är elhissar i den. De som finns kvar att göra tills reg-bes är flacketmellan vägg dubbla låder laga ett litet rost hål blinkersglas höger fram avgasröret ring för mer info på 0703545602 mvh daniel biligare vid snabb affär.
Ford f-250 89;a projekt för den med tid lådan behöver renoveras,ring för mer info,obes,avställd.stora flaket ev byte båt,traktor,van eller annat med v8