Till salu inom: ”

a b bernhard anderssons fröhandel torsås säljes

Tidigare annonser till salu

En fantastisk mysig, liten stuga i Bergkvara. Mycket väl och kärleksfullt omhändertagen och ompysslad. Runt stugan finns det flera mysiga sittplatser, även två cyklar finns att låna. Tomten gränsar mot åkermarker och två grannar, var av den ena är nästan helt insynsskyddad. Nära till allt, men ändå möjlighet att komma undan. Stor uteplats med grill på baksidan (50m2)perfekt för att avnjuta dagens mål, eller bara ligga i solen och läsa. Endast 5 minuter från havet med bil, i Dalskär hittar ni bland annat en kiosk, restaurang och kafé samt minigolf, uppvärmda pooler och en liten sandstrand -samt en lekplats för barnen. (Även Handikappanpassad badramp) Även om det skulle regna är stugan väl utrustad med böcker och en mängd olika spel samt en TV. 200 meter till mataffären Tempo samt pizzeria, lunchrestaurang och gatukök. Utmärkta förbindelser till Kalmar och Karlskrona och nära till havet och bad och/eller fiske. För mer information var god kontakta Torsås Turistbyrå Hjärtligt välkomna! Dusch El ingår Frys Husdjur ej tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Separata sovrum Trädgård Tv Tvättmaskin Utegrill Uteplats med utemöbler WC
En mysig liten stugacirka 62kvm, byggd år 1923 (tillbyggnadsdel, 1970-talet). Huset säljs i befintligt skick dock är det fräscht. Som sommarstuga är det lättskött. 3,4km från badplats. Huset ligger strax utanför tätort avskilt, lugnt, under namnet Torsås Torslund. Vatten finns i anslutning till tomten, dock inte i huset. Det är utrustat med en liten torrtoa med dusch och handfat. Två byggnader finns det vid sidan om huset (hobbyrum, garage) + en liten lekstuga. Tomtarean är lite över 2000kvm. Huset säljs som sommarstuga finns det dock tankar om att bygga ut till permanentbo.. det är bara fantasin och plånboken som kan vara bromsklossar. Säljs billigt, enbartpga att ägaren är på väg att köpa hus på annat håll. Pris: 230 000 eller högstbjudande. Nås via epost eller mobil (0722515925). Kontakta mig enbart om du har seriösa planeratt köpa..
Vi är tre barndomsvänner som efter en tid på olika orter i Sverige, nu ska sammanstråla i huvudstaden. Var lägenheten ligger i Stockholm spelar ingen roll så länge den har kontakt med tunnelbanan. Johan Andersson har en fast inkomst och jobbar som journalist i Stockholm. För närvarande hyr han en lägenhet i Solna. Mattias Andersson pluggar just nu till projektledare i Nyköping. Just nu gör han sin praktik på en marknadskommunikationsbyråBirgerJarlsgatan och bor tillsammans med Johan. Daniel Andersson pluggar i Malmö och spelarhandboll i allsvenskan för Trelleborg. Tidigarehar han spelat proffshandboll i Tyskland. I huvudstaden kommer han att fortsätta sin handbollskarriär samtidigt som han kommer jobba. Alla är rökfria, ingen har någrabetalningsanmärkningar (Mattias har tidigarejobbatinkassobolag...) och vi har inga husdjur. Referenser från tidigare hyresvärdar samtarbetsgivare överlämnas vid visning. Krav: Tunnelbana inom räckhåll. Inflyttning: Tidigast 1 mars, 2012.
1st Leksvik bord. Massivt trä; ett slitstarktnaturmaterial. Lådan har utdragsstopp, som håller den på plats. Nästan aldrig använt. Som nytt. Pris: 750:- (Nypris 1 495:-) 1st Bernhard stol. Med rogivande svikt i sitsen; förhindrar statiskt sittande och ger ökad sittkomfort. Stoppad sits och rygg för ökad sittkomfort. Mjukt, slitstarkt och lättskött läder som åldras väl. Nästan aldrig använd. Som ny. Pris: 700:- (Nypris 1 395:-) 1st Hemnes spegel. Kan hängas horisontellt eller vertikalt. Försedd med säkerhetsfilm - minskar risken för skador om glaset splittras. Massivt trä, ett slitstarkt naturmaterial. Som ny. Pris: 250:- (Nypris 499:-)
1972-85 (14 kataloger i ett band)