Till salu inom: ”

a öström konstnär säljes

Tidigare annonser till salu

Introduktionskurs Pris: 400 kr Kursen vänder sig främst till dig som har provatatt paddla ett par gånger och har en egen kajak. Anders Öström är utbildad friluftsguide och kursledare med över 15 års paddlingserfarenhet. Kursansvarig för Stockholmkajak.se sedan 2010. Läs mer på Stockholmkajak.se Vi har öppet må-fr 09:00-17:00 (hela året) För helg och kvällsöppet efter ÖK ring oss 08-7151880 . (tel. support 08:00-20:00 må-sö) Stockholmkajak Vintervägen 1, Sollentuna
Introduktionskurs Pris: 400 kr Kursen vänder sig främst till dig som har provatatt paddla ett par gånger och har en egen kajak. Hyra kajak 200 kr Anders Öström är utbildad friluftsguide och kursledare med över 15 års paddlingserfarenhet. Kursansvarig för Stockholmkajak.se sedan 2010. Läs mer på Stockholmkajak.se Vi har öppet må-fr 09:00-17:00 (hela året) För helg och kvällsöppet efter ÖK ring oss 08-7151880 . (tel. support 08:00-20:00 må-sö) Stockholmkajak Vintervägen 1, Sollentuna
(2007) Ny upplaga Arctic 2013 - 208s. mjukband (17,8x25,3x1,5cm. 447g.) Boken myllrar av tydliga, instruktiva, kommenterade illustrationer/teckningar - Helt, rent, fräscht nyskick med liten ytlig skrap-skadabaksidan - Förlagets presentation: "Var och en som har en smula uthållighet och som verkligen vill kan lära sig att teckna bra. Den övertygelsen är utgångspunkt för den här praktiska och fullständiga kursboken för tecknarealla nivåer. Den presenterar ett brett spektrum av motiv: stilleben, växter, landskap, djur, figurteckning/människo-kroppen och porträtt, och visar hur man genom övning och genom att förbättra sin tekniska färdighet och sina kunskaper i perspektiv och komposition kan göra imponerande framsteg. - De metoder som används i boken har under århundraden använts av både nybörjare och yrkeskonstnärer. De är väl utprovade och har bestått tidens prövning. Här kombinerar C.C. dessa metoder med sin ovärderliga expertis som lärare och artist för att visa hur man framgångsrikt lär sig att teckna väl och konstfärdigt. Oberoende av tidigare erfarenheter kommer boken att uppmuntra, utveckla och inspirera varje teckningsintresserad till nya framsteg."
Olivia Personlig Assistans är en större assistanssamordnare. Vi erbjuder funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och administrera den personliga assistansen. Vi har idag 230 uppdragsgivare och 1000 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Vi finns på ett 10-tal platser i landet. Vill du ha ett inspirerande och givande sommarjobb? Då är detta jobbet för dig! Kvinna i Sköndal söker en kreativ, godhjärtad kvinna som sommarvikarie i sommar. Om allt går bra finns möjlighet till fortsatta vikarieinhopp under hösten. Du får gärna vara intresserad av konst, trädgårdsskötsel och matlagning. Vi intervjuar löpande och introduktion kommer ske under våren. Vår kund klarar en hel del  av den dagliga omvårdnaden på egen hand med påputtning, handräckning och uppmuntran. Hon använder rullstol för förflyttningar. I arbetsuppgifterna ingår praktisk hjälp samt påputtning i vardagssysslor, personlig omvårdnad och aktiviteter utanför hemmet. Vi erbjuder en god arbetsmiljö, bra och närvarande chefer samt möjlighet till fortsatt anställning. Varmt välkommen med din ansökan!
Raster, Stockholm. | 1995 | Häftad, skyddsomslag | 195, [2] s. : ill. (vissa i färg) ; 25 cm | 91-87214-63-6 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Under drygt en femtonårsperiod på 1870-talet gjorde André Gill vecka ut och vecka in omslagen och huvudbilderna till tidningarna “la Lune”, “l’Eclipse” och “la Lune Rousse”. Det var en tid som präglades av Pariserkommunen, Tredje republiken och fransk-tyska kriget. En tid med stora samhällsförändringar men också med kontroll och censur, något som inte minst drabbade André Gills samhällskritiska och satiriska bilder. Gill åstadkom provokationen genom sin egenartade fantasi och förmåga att återge karaktären hos människor och skeenden, där inget var honom heligt. Bokens nära 100 bilder, som huvudsakligen är hämtade ur Jan Myrdals och Gun Kessles unika samling, kommenteras av Jan Myrdal, som även inleder med en essä om André Gill och hans samtid. | LEVERANS: Denna bok kan vi skicka från oss inom 1-2 vardagar.