Till salu inom: ”

7tum samsung surfplatta inbyggd telefon säljes

Tidigare annonser till salu

Bytes även mot Iphone 4 Förutom att vara en surfplatta så är den även en fullt utrustad mobiltelefon. Du kan ringa, mejla, surfa, titta på film, läsa böcker, lyssna på musik, titta på bilder eller se video, vart du än är. Vikten är endast 380 gram. Galaxy Tab har Android 2,2. 7" skärm 1024x600 pixlar, 3 megapixel kamera, GPS, Wifi, 16 GB inbyggt minne och MicroSD extraplats Bluetooth, MP3-spelar. Den är väldigt lite använd jag ser lite film och mailar ibland, den har inte en ända repa.
Samsung Galaxy Tab P1000 ------------------------------------- Mycket snabb och smidig surfplatta som även kan användas som telefon. Har både Wifi och 3G samt 16 GB inbyggt minne. Mycket bra, ljusstark och högupplöst skärm på 7 tum och 1024x600 pixlar. Bra skick, skärmen är felfri, mindre märken på kanten i hörnen. Kvitto och garanti finns. Extra tillbehör: ------------------ Dockningsstation Extra kabel Original Samsung läderfodral Casecrown neoprenefodral, svart, snyggt, praktiskt och välpassande Finns även kvitto och kartong mm. För full specifikation, se: http://www.gsmarena.com/samsung_p1000_galaxy_tab-3370.php Har för tillfället en uppdaterad custom ROM med Gingerbread (Overcome) som är både snabbare och bättre än orginal. Svenska finns. Kan återställas till original samsung ROM om så önskas, med bibehållen garanti. Priset är prutat och klart, jag är billigast i Västerbotten och inkluderar dessutom extra tillbehör. Får jag inte begärt pris så behåller jag den helt enkelt. Inga byten, först till kvarn gäller och annonsen raderas när varan är såld.
Samsung Galaxy Tab P1000 ------------------------------------- Olåst, går att använda med vilken operatör som helst. Mycket snabb och smidig surfplatta som även kan användas som telefon. Har både Wifi och 3G samt 16 GB inbyggt minne. Mycket bra, ljusstark och högupplöst skärm på 7 tum och 1024x600 pixlar. Fint skick, skärmen är perfekt, något litet märke finns i övrigt. Kvitto och garanti finns. Extra tillbehör: ------------------ Dockningsstation med HDMI, original Samsung Extra ladd-/synkkabel Original Samsung läderfodral Casecrown neoprenefodral, svart, snyggt, praktiskt och välpassande Finns även kvitto och kartong mm. För full specifikation, se: http://www.gsmarena.com/samsung_p1000_galaxy_tab-3370.php Har för tillfället en uppdaterad custom ROM med Gingerbread (Overcome) som är både snabbare och bättre än orginal. Svenska finns. Kan återställas till original samsung ROM om så önskas, med bibehållen garanti. Jag är billigast i Västerbotten med angränsande län, dessutom inkluderas extra tillbehör. Inga byten, först till kvarn gäller och annonsen raderas när varan är såld.
Säljer den bästa taben.som Knappt använd .ca 25 timer. kvitto och garantibevis finns. Tab:en är olåst. Mobil och surfplatta i ett. 3g och WiFi. 7 tum skärm GPS 16 GB Core 1.0ghz ram 512mb http://www.samsung.com/global/microsite/galaxytab/2010/ Medföljer: Kartong Kvitto (garanti till 201210) Laddare Siliconskydd Nytt extrLäderskydd a displayskydd Mobilen finns kvar så länge annonsen finns kvar. Finnes att hämta i Alingsås. Pris : 2500kr
Inköpt i februari -11. Kvitto och kartong med originaltillbehör samt några extra läderfodral medföljer. Samsung Galaxy Tab 7 kombinerar en mobiltelefon och surfplatta i ett. Pekskärmen på 7 tum gör den perfekt för surfande och mediehantering men ändå perfekt att ta med när du är på språng. 7-tums pekskärm Två kameror Operativsystem Android 2.3 (Gingerbread) och Android Market Videosamtal Inbyggd gps Surfplatta! Med en 7-tums pekskärm har du gott om yta för att kunna surfa, titta på video eller t.ex. rita utan att den blir otymplig. Tvärtom passar den lätt in i jackfickan eller handväskan. En surfplatta är det perfekta mellantinget för dig som vill gärna vill ha med dig en enkel en bärbar dator som inte ska ta mycket plats. Mobiltelefon med det senaste! Samsung Galaxy Tab är inte bara en surfplatta, utan även en mobiltelefon. Med operativsystemet Android 2.3 och Android Market kan du se till att den alltid är uppdaterad med det senaste. Den är utrustad med två kameror. En på baksidan med 3 megapixlar för att du ska kunna ta bilder och en på framsidan med 1.3 megapixlar för när du vill ringa videosamtal. Hänger med i svängarna! Förinstallerad med Think Free som gör att du kan öppna och redigera Microsoft Office-dokument. Processorn på en gigahertz gör din skärm följsam utan att hacka eller hänga sig när du tittar på film eller avancerad grafik. Samsung Galaxy Tab klarar dessutom Flash så du kan uppleva de flesta hemsidor som om du suttit vid din hemma vid din dator.