Till salu inom: ”

500 kroners escort kvinnor göteborg säljes

Tidigare annonser till salu

Vi söker en kvinna med utländskt ursprung i åldern 25-35 för inspelning av en informationsfilm. Du behöver vara tillgänglig tisdag den 18 sept. Visst agerande kommer att krävas men enbart kroppsspråk, inget talmanus. Yrkeskategori: Statist Län: Västra Götalands Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Mitt namn är Annica ursprungligen från Jönköping, jag är 43 år gammal. Arbetar heltid som dekoratör/säljare i centrala Göteborg sedan åtta år tillbaka. Söker nu omgående lägenhet pga. Separation. Det jag söker är 2-3 rum, intresserad i såväl 2.a hand som 1.a hand, gärna väster men även andra områden går bra. Jag är skötsam och har inga betalningsanmärkningar har goda referenser om så önskas. Är en seriös tjej som tar ansvar på fullaste allvar och hoppas att höra av Er väldigt snart då det är Brådskande att hitta en bostad. Låter jag som den rätta hyresgästen.... Maila el. Ring mig! Med vänlig hälsning, Annica
Hej! Mitt namn är Philippa. Jag, tillsammans med mina två väninnor, Astrid och Victoria, letar lägenhet i centrala Göteborg. Jag arbetar fulltid på en reklambyrå, medan mina resterande två läser sista året på Chalmers, med inriktning arkitektur. Vi är härliga och ordentliga tjejer. Vi söker en 3:a - 4:a. Max 12.000 kr i hyra. Förstahands- såväl som andrahandskontrakt accepteras. Helst omöblerad, men delvis möblerad går även bra. Två av oss bor i 1:or, som kan hyras ut under samma period - ifall någon skulle vara intresserad av att byta. Vi skulle föredra en hyresperiod från augusti/september 2013 fram till juni år 2014. Allt är av intresse. Ser fram emot att höra från Dig, Med vänliga hälsningar //Philippa, Astrid och Victoria
Hej! Jag heter Cornelia, är 21 år och bor för närvarande på kungshöjd i Göteborg. tyvärr står jag bostadslös 1mars då mitt kontrakt löper ut. Har goda bostadsreferenser om så önskas. Jag är intresserad av att hyra 1-2 rok med inflytt mars-april, helst inom de centrala delarna av Göteborg men andra områden är givetvis också intressant. Jag arbetar som butiksbiträde på magasinsgatan och jobbar också extra inom barnomsorg. Jag är rök och djurfri och har heller inga betalningsanmärkningar. maxhyran ligger på 5000:- om mej Jag är skötsam och tycker om att ha ordning omkring mej och mina intressen består bland annat av musik, kultur, natur och att umgås med mina nära&kära. Tacksam för svar!
Söker dig kvinna som är i behov av ett extrajobb på morgonen mellan kl 08.00 – 11.00 måndag – torsdag innan jag åker till mitt arbete. Kanske du redan idag har ett deltidsarbete som du kan komplettera eller att du önskar variera dina arbetsuppgifter. Du ska ha god fysik, sinne för ordning, lugn och vara lyhörd. Finnas till hands i mina morgonrutiner samt vara behjälplig med att assistera mig i övriga hushållssysslor. Du kommer att börja på en timanställning som ev kommer att övergå i en visstidsanställning så länge uppdraget varar på ca 30 %. Tillträde den 2 mars 2015. Intervjuer kommer att hållas fortlöpande så tycker du att denna tjänsten skulle passa dig så sök. Berätta gärna varför detta jobb skulle passa dig. Kollektivavtal Kommunal-KFO. Lön enl överenskommelse. Välkommen med din ansökan !