Till salu inom: ”

4 dekorativa små skålar hårdplast lbvyr säljes

Tidigare annonser till salu

DET BLÅ/MAHOGNY-FÄRGADE FURUSKÅPET ANVÄNDES SOM MEDICINSKÅP OCH FÖR ANDRA SMÅ, VIKTIGA FÖREMÅL. DJUP: 26 BREDD:52 HÖJD: 70CM HAR TVÅ HYLLOR OCH ÄR I VÄLDIGT GOTT SKICK. HÄRSTAMMAR FRÅN KARELEN. PRIS: 1000 KR DET ANDRA ÄR ETT KLASSISKT FURUSKÅP FRÅN FINSKA ÖSTERBOTTEN OCH ANVÄNDES SOM TELEFONBORD ELLER VÄGGMONTERAT SOM FÖRVARINGSSKÅP. DJUP:28 BREDD: 47 HÖJD: 69 PRIS: 1000 KR BÅDA ÄR VÄLDIGT DEKORATIVA OCH GER EN VARM BALANS I DITT HEM. SKÅPEN PASSAR BRA IHOP OCH SÄLJES DÅ FÖR ENDAST 1500 KR ELLER SKILJT FÖR 1000 KR/SKÅP.
Bänk i bokfanér med välvd framkant. Kan användas för tv. Plats för högtalare på sidorna. Baksidan på nedre hyllan hindrar saker att åka ner bakom, men har en öppning så ev sladdar kommer emellan. Inköpt ca år 2000. Mått; Höjd 49cm Djup 49cm (där det är som störst) Bredd 95cm Pris - 250 kr Två små ljusgrå väggskåp från IKEA (heter Vättern). Inköpta 2002, ej använda sedan 2007. Luckor i björk med frostat vitringlas i hårdplast. Öppnas uppåt. Ett av skåpen har en hylla. Perfekta att använda för extraförvaring ovanför dörrar i ett litet boende. Mått; Höjd 30cm Djup 21 cm Bredd 67,5cm Pris - 150 kr styck
Nu har jag bestämt att jag ska sälja mina små underbara gerbilhonor. Det är som sagt 2 honor på 1år och de heter Phineas och Ferb.. Det som ingår i priset är: Rymlig bur En mindre bur Transportbur Matskålar och Vatten skålar. Mat och sand som finns kvar följer med också! EV. Spån också om det finns något kvar! Allt detta för 450kr!!! Billigare vid snabb affär! Ett perfekt paket till nybörjare!!
4 dekorativa små skålar i hårdplast. LBVYR
4 dekorativa små skålar i hårdplast. LBVYR