Till salu inom: ”

32m² kustgatan 3a majorna högsbo säljes

Tidigare annonser till salu

Liten två där El INGÅR! Lägenheten ligger ovanför shell vid chapmans torg (som är öppet dygnet runt) Lägenheten är bra planerad och i ett fint skick. Köket och v-rummet är i ett (öppen planlösning) allt finns i köket som spis kyl/frys plats för bänkdiskmaskin finns! I v-rummet finns det plats för både soffa köksbord tv-bänk. i sovrummet har man plats för en säng och där finns det gott om garderober! det finns även som ett liten datahörna! Badrummet när man från hallen och de finns dusch badrummet renoverades för några år sedan och är i ett bra skick! i huset så har man tillgång till 3 olika hissar. bra tvättstugor på varjeplan. gym finns också! Man bor perfekt och billigt i dessa lägenheter då elen ingår och det är väldigt bra isolerat så man hör inte något från spårvagnar eller liknande Jag skall lägga ut bilder i veckan!
(Extra lgt 3ROK guldheden FINNES som triangelbyte alternativ, hyra 5500, 70kvm) Ljus, mysig 2a med separat sovrum, utsikt mot älvsborgsbron och hamnen. I sovrum finns bra med förvaringsutrymme och plats för 160 säng. EL INGÅR I HYRAN. Trivs mycket bra i lägenheten och med området men behöver större. Köksdelen är integrerat m vardagsrum men det finns fläkt och jag har på bra sätt lyckats skapa separat matplats. En fin lägenhet med bra möbleringsmöjligheter. Fasaden på huset må se tråkigt ut men lägeheten är utan tvekan värd att ses. Boendekort för parkering finns att söka.
Mysig liten tvåa med öppen planlösning (kök och vardagsrum i samma rum) El ingår i hyran. Sovrum med plats för dubbelsäng. Graderobsdörrar, köksluckor och kökslådor nya från november 2010. Tvättstuga och ett litet "gym" med ett multigym och löpband finns på samma våning. spårvagn, Sportlife och hemköp ligger rakt över gatan.
En välplanerad etta med i förhållande stort kök i trevliga majorna med närhet till det mesta. 6 min med spårvagn till järntorget. Mataffär 100 meter bort, gångavstånd till slottskogen och till röda sten. I hyran ingår allt vatten och el. Vi trivs jättebra i lägenheten men det börjar bli för litet då vi ska bli fler. Bilder kommer inom kort.
Mysig liten 2:a i underbara Majorna. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med garderober, dusch/toalett och liten hall. Nära till allt! Hade det inte varit för att jag vill hem till Sthlm igen så hade jag bott kvar! Bilder kommer!