Till salu inom: ”

2stk adam a7x studiomonitorer säljes

Tidigare annonser till salu

Hej, Eftersom jag mycket sällan håller på med musik längre har jag bestämt mig för att sälja mina studiomonitorer, 2st Adam A7. Jag köpte dem nya för ca 2 år sedan och de fungerar felfritt än idag. Dessa monitorer används bl.a. av producenten RedOne (bevis: https://www.youtube.com/watch?v=CeqfjOwck-0) Monitorerna ser fortfarande nya ut (har varit överdrivet försiktig) och jag har aldrig haft problem med dem. Vid köp får du även med kablarna jag använder mellan monitorer och ljudinterface. Har du frågor är det bara att ringa eller maila. Pris kan diskuteras. Mvh David
Extremt trevliga monitorer som de flesta troligen har hört talas om och som fått rejält med beröm i alla de tester de varit med i. Det tar emot att sälja dem då jag har varit sjukt nöjd med dem. Originalkartongerna finns kvar. Finns att hämta i Mölnlycke. Mer info här: http://www.adam-audio.com/en/pro-audio/products/a7x/description Inköpta våren 2012 och de är extremt sparsamt använda. Bor i lägenhet med känsliga grannar så möjligheten att nyttja dem fullt ut har varit aningen begränsad. Kontakta mig gärna via mail om ni är intresserade då jag kan vara svår att nå via telefon.
Adam A7X studiomonitorer, 2st. Nyskick, mycket sparsamt använda, originallådor och kvitto finns. Transport kan ordnas vid överenskommelse.