Till salu inom: ”

åttakantigt bord stolar säljes

Tidigare annonser till salu

Pga flytt måste jag sälja en del av mina möbler. * Åttakantigt matbord med fyra till- hörande stolar och vitrinskåp 1500:- * Fint soffbord i mörkt trä med fyra klaffar 500:- * Charmigt soffbord i trä med två klaffar ngt repigt 200:- * Lampan som hänger över matbordet 100:- Pälsdjur har funnits i hemmet. Säkrast att ringa, jag kollar inte mailen så ofta.
Vackra möbler som levt länge! Ett "rart" åttakantigt bord och tre unika stolar från 1800-talet säljes. De har varit i släkten i ca 50 år, men nu får vi inte plats med dem, så de letar efter ny ägare... En stol är lite rank - kan säkert fixas, men vi har inte brytt oss om det. Bordsskivan mäter 82 cm från kant till kant. Den kan lossas från benen, så bordet är lätt att frakta. Säljes som grupp för 2300 kr. En köpare som önskar hela möbelgruppen prioriteras. Känn i hjärtat om den är för dig!?
Åttakantigt svart matbord med 6 st stolar säljes.
Jysk trädgårdsmöbler i trä säljes. Åttakantigt bord med 4 klaffstolar. Finns för avhämtning i Sollentuna, Häggvik 22-27:e Februari. Endast kontant betalning. Kontakta mig via mail eller SMS.
Vitt åttakantigt bord. Diameter: 120 cm och iläggsskiva 50 cm. 4 vita stolar med mjuk stoppning. 80-talsgrupp inköpt hos Mio. Bordsskivan är charmigt sliten. Några små repor. Mest praktiskt för 4 personer, men det går att sitta upp till 8 personer vid speciella tillfällen. Tex cocktailpartyt eller barnkalaset. Med iläggsskiva på 50 cm blir bordet 170 cm långt. Då mest praktiskt för 6 personer, men upp till 10 personer kan sitta med.