Till salu inom: ”

äldre mekanisk helima herrklocka säljes

Tidigare annonser till salu

Herrklocka JarAgar - Deluxe Letar du efter ett klassiskt herrur med stilren design och hög kvalite så är JarAgar en klocka för dig. Urtavlan har tre extra visare med datum, veckodag och 12/24h. * Baksida i glas. * Självuppdragade mekaniskt urverk. * Ringen runt klockan går att snurra på. * Läderarmband. Klockan är 5cm bred och 1.2cm tjock. Ny och aldrig använd. -------------------------------------------------- www.Runns.se - www.ErikasGarderob.se -------------------------------------------------- För att köpa denna vara eller få mer information, klicka på nedanstående länk, så kommer du direkt till varan i vår webbshop.
Herrklocka / armbandsur JarAgar - Timeless Letar du efter ett klassiskt herrur med stilren design och hög kvalite så är JarAgar en klocka för dig. Urtavlan har tre extra urverk med datum, veckodag och 12/24h. * Baksida i glas. * Självuppdragade mekaniskt urverk. Klockan är 4.1cm bred och 1.2cm tjock. Längden är 25.5cm. Ny och aldrig använd. -------------------------------------------------- www.Runns.se - www.ErikasGarderob.se -------------------------------------------------- För att köpa denna vara eller få mer information, klicka på nedanstående länk, så kommer du direkt till varan i vår webshop. 15kr frakt. 1 års garanti.
Hej, Jag säljer en exklusiv oanvänd herrklocka. Den är dvs helt ny. Det krävs inga batterier till denna då den är utrustad med automatisk/mekaniskt urverk! Stilren och lyxig klocka med skön tyngd. Svart panel med öppningar så man kan se hur det guldiga urverket arbetar inne i klockan. Brunt armband. Mycket hög standard. Klockan finns i örebro men kan även skickas såklart (förutsatt att pengarna betalas i förskott). Perfekt accessoar för den kräsne ! Fler bilder kan mailas om så önskas.
Herrklocka / armbandsur JarAgar - Timeless Letar du efter ett klassiskt herrur med stilren design och hög kvalite så är JarAgar en klocka för dig. Urtavlan har tre extra urverk med datum, veckodag och 12/24h. * Baksida i glas. * Självuppdragade mekaniskt urverk. Klockan är 4.1cm bred och 1.2cm tjock. Ny och aldrig använd. -------------------------------------------------- www.Runns.se - www.ErikasGarderob.se -------------------------------------------------- För att köpa denna vara eller få mer information, klicka på nedanstående länk, så kommer du direkt till varan i vår webshop. 15kr frakt.
***ÄLDRE MEKANISK HELIMA HERRKLOCKA***