Till salu inom: ”

ägg kläckmaskin säljes

Tidigare annonser till salu

Janoel 48 med automatisk vändning och elektronisk display för god överblick o inställningar. Får plats 48 ägg med vändaren i, fler om man tar ut vaggan. Säljes p g a byte till större maskin. 2500 kr. Använd ett fåtal kläck. Ecostat äldre kläckare, manuell. Tar enl ettiketten 60 hönsägg. 500 kr. Såld!! Vid intresse vänligen ring 0736-403249 då jag inte kollar mailen så ofta. Sökord: kläckare, äggkläckare, kläckmaskin, ruvningsmaskin.
Fina kycklingar efter bra, stora värphöns som värper många och stora till medelstora ägg. 50:-/st. Kommer bli perfekta hushållshöns, för den som vill ha egna, goda, nyvärpta ägg. Kläckta 5/6 så de behöver värmelampa i några veckor. Har en höna med 5 kycklingar de säljes som hel grupp för 500:-. Har du redan en höna som vill ruva eller en kläckmaskin så säljer vi "avelsägg" i blandade färger 12:-/st. Intresserade ringer, svarar ej på mail.
Säljer nu 8 hönor och en tupp alla mycket snälla och vänliga Dessa fjäderfän är kläckta hos mej och dom är 14 månader och lägger fortfarande ägg, en av hönorna är mycket ruvningsbenägen. Dessa är korsningar jag har själv varit intresserad av höns som är produktiva en av hönsen lägger grönskaliga ägg. Priset är 850:- Har även kycklingar till salu för 45:- st och en kläckmaskin som tar 70 st ägg den är hel automatisk 2500:-
Ett par gråjakos säljes, ej könstestade men ligger på ägg. Har även in och utvändiga burar. Med voljärer 11000kr för allt, För Paret för 10000kr. Ett tillfällesklipp bara voljärer e värda 5000kr. Pratar bara svenska å prutar inte, Kan byta till tam ungfågel typ,jako, ädelgoja, Ara +pengar, Vid inbyte får dom inte vara från kläckmaskin, i övrigt handmatat kan övervägas. Nu måste jag lägga ner en tid och tackar för all fina vänner jag fått genom svensk fågelhobby. fortsätt ert fina arbete att skydda våra vänner. Micke
Kurt, vår Aracuana söker nya hönor att ta hand om. Kurt kommer från Halland och är född april-10. Aracuana värper turkosfärgade ägg. Säljes eller bytes mot avelsägg av rena Hedmorahöns. Jag köper också gärna avelsägg från Hedemorahöns (renrasiga) inom Dalarna för kläckning i kläckmaskin. Åker gärna och hämtar.