Till salu inom: ”

ástund winner säljes

Tidigare annonser till salu

Sadeln är handgjord på Island och tillverkad i engelskt,italienskt och schweiziskt läder. Àstund Winner plus är kortare än föregångaren Àstund Winner. Bommen är helt flexibel och tillverkad i Birchwoodträ samt laserbehandlat stål. Bossorna är ullstoppade. Sadeln är 5 år gammal och har ett normalt slitage använd ca: 3 ggr/ vecka. Färgen är svart. Bomvidd Medium, 17,5" 3 stroppar på varje sida. En extra sadelgjord till den främre stroppen ingår, även den från Àstund. Nypris: 23.000 kr NU!! 10.000 kr. Välkommen att provrida den så att du ser att den passar din häst.
Hej! Köpte dem tillsammans med farn till dottern i slutet av 2003, Betalade 2600 €. Den är faktiskt oanvänd och har bara legat och till slut glömde vi av att den finns för att dottern hade tappat intresse. Här har jag hittat lite info om sadeln. Ástund Winner Plus+ är en rejäl och slitstark kvalitétssadel från Isländska Ástund. Ástund tillverkade sin första sadel 1985 och sadlarna var de första som tillverkades av en helt igenom flexibel bom och av endast naturliga material. Bommen är tillverkad av 4-5 lager Birchwood trä samt laserbehandlat stål. Handgjord i finaste engelskt, italienskt och schweiziskt läder. Alla Ástundsadlarna modell Plus+ tillverkas med mjuk ullstoppad rundbossa.
Karlslund K -17,5 i sits och Wide i bom . En mkt välskött sadel med flex bom och tempur likn stoppning, rejäla knästöd och mjuk sits.Passar bredare typ av häst,säljes helt komplett och inkl ev frakt.. Vi har även en Àstund winner + till salu 17,5 och vid bom en riktigt välskött sadel nypr ca 26,000 nu 15000 se hemsidan för mer info jupitertorp.wordpress.com
Mycket välvårdad kvalitetssadel. Bomvidd medel, längd 17 tum. Omstoppad en gång om året, men endast sparsamt använd sedan senaste omstoppningen. Nypris ca 25000 kr.
T1 sadel från TöltSaga. Kvalitetsadel tillverkad i England hos Frank Baines!! En läcker sadel med anpassad träbom till islandshästar, något flexibel. Sadeln är tillverkad i mjukt engelsk läder. Sadeln är utformad för komfort och funktionalitet. Latex stoppad! Passar allt från tunn till bred rygg! (har båda sorters hästar hemma och den ligger super) Det är extra mjuk sits som är bredare än de flesta sadlar, vilket ger ryttaren stort stöd. Knästöden ger ryttaren perfekt stöd. Sadeln har extra bred kanal som ger en stor rörelsefrihet för hästen. Enkelkåpa för nära kontakt. En riktigt läcker kvalitet sadel. Här är kvalitet framför kvantitet. Detta är Sveriges första exemplar. Storlek 17" Normal bom. Omvärmningsbar! Kan säljas på avbetalning genom Klarna! Nypris: 18.900:- NU endast: 16.000:- I absoluta toppskick! Astund Winner Plus! Svart kvalitétssadel som är tillverkad 2003. 17.5" med normal bom. Omstoppad med äkta ull i våras samt då bytades det dem främre stropparna. Sadeln är använd men i bra skick. Rak och fin sadel som håller många år till! Pris: 7000:- Kan diskuteras då vi rensar på lagret! Alli Unn Nonni. Äldre sadel i mycket bra skick. Långa stroppar. 17-17.5" med smal bom. I perfekt skick för sin ålder. Fin i sin ullstoppning och stropparna är knappt slitna. Pris: 2500:- eller BUD! Aquila Vigoris. 17" med 7 storlekar på koppjärn som är utbytbara! Ullstoppad! Ordinarie pris: 15900:- REA pris: 14000:- Riden i 1 gång. Avbetalning, fakturering, postförskott genom Klarna! Finns i Skåne! Fler bilder ordnas vid intresse!!